2777
2789
عنوان

مسابقه عکس دی ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 21833 بازدید | 1104 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سارا منم منظورم همینه پست چند صفحه قبلترمو بخون میگم چرا بعضیا انقد دورو هستن؟ میان میگن برای ما مهم نیست بعد توی خصوصی و تاپیکا دارن رای جمع میکنن چرا حرفو عملشون یکی نیست من تو مسابقم اما روزی فوقش 2-3ساعتی وقت کنم بیام. تو هرساعتی میام اون یه عده دارن لح لحه رایو میزنن بعد میان اینجا ازبقیه ایراد میگیرن میگن برا ما مهم نیست اگه مهم نیست دیگه این کاراشون چیه از ادممای دورو خیلی بدم میاد
بـــیـــــا تـــوســـــــل کـــــنـــیـــم بــه ائـــمــــه(غیر ممکن است که با خواندن این نماز حاجتی برآورده نگردد.) صفحه 12 تاپیک http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=997851&postID=41116362
خدایا تو برای من همان کاری را بکن که در لیاقت تو و پادشاهی تو است، نه آنی که در لیاقت من باشد......................دیگه تصمیم گرفتم از این به بعد شاااااااااااد باشم بیخیال همه چیز و همه کس[smiley]s/sm_63.gif[/smiley][smiley]s/sm_04.gif[/smiley]
والا من 2بار پشت سرهم برنده شدم دفعات بعدم رای داشتم اما چون 2بار برنده شدم جز برنده ها اعلام نشدم و فقطم 1بار جاییزه گرفتم اونیکی جایزمو قرار بود زنگ بزنم پیگیری کنم هنوز وقت نکردم. نمیدونم چجوری وقت میکنن 24ساعته انلاین باش
آفرین به شجاعتت مامان آرتیمان هرچند کاش زودتر میگفتی و ....
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
فاطمه مترجم جان هرکار میکنم برات پیغام خصوصی نمیاد لدفا اگه تو واتساپ با آذین ارتباط داری بگو یه تاریخی مشخص کنه و بزنه سر در کلوپ تا همه بچه ها ببین و بیان دلم برای حال و هوای کلوپ خیلی تنگ شده
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
لدفا پستمو دیدی تایید کن که بدونم دیدیش