2777
2789
عنوان

بچه ها حلالو کنید،،،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 1123 بازدید | 54 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آهان کلا میخوای تغییر رشته بدی؟ جزیره جان وابستگیت برام قابل درکه من اکثرا فقط همون شبا میام مگر گذری مثل امروز باشه که مجبور شدم خونه بمونم ایشالا موفق باشی خانم
یک انسان فقط وقتی حق داره به کسی از بالا به پایین نگاه کنه که دستشو برای کمک به سمت اون فرد دراز کرده باشه
بچه ها یه توصیه،،،من به خاطر مسابقه زیاد تو تاپیکا بودم تا امضام دیده بشه،،،همین عمل چون یه جورایی افراطی بود خودش باعث شد که از نی نی سایت زده بشم،،اگه خواستید ترک کنید اگه یه کارو زیاد انجام بدید بدتون میاد درست مثل من،،
جزیره جان سلام . شما مگه روانشناسی نخوندی حالا میخای دوباره دارو بخونی .... ازین نظر باهم مشترکیم ولی الان کمی دیر نیست ؟
به گذشته نگاه نکن و نگو چرا؟ به آینده نگاه کن و بگو چرا که نه؟
مهتا جون هیچوقت برای درس خوندن دیر نیست،،،،،دارو پنج ساله،،،از سال سومم میشه رفت سرکار،،،نمیخوام دکتری مشاوره بخونم باز وقتم تلف بشه،،من لیسانسم ما مایی بوده،،،هردو راهم دانشگاه سراسری گرفتم،،دعا کنید موفق بشم،،،،
ایشالا که موفق میشی عزیزم ... من پارسال شروع کردم نتونستم چون همزمان دانشجوی ارشد بودم . گذاشتم برای سال بعد که ارشدم تموم میشه . تمام منابع رو هم گرفته بودم ولی خب حجم مطالب بالاست ... منم با دو تا بچه و همزمان دانشگاه خودم نمیتونستم زیاد وقت بگذارم اما امیدوارم شرایط برای شما مهیا باشه و موفق بشی عزیزم
به گذشته نگاه نکن و نگو چرا؟ به آینده نگاه کن و بگو چرا که نه؟
2810