2777
2789
عنوان

نرگس کوچولو به یاری سبز شما نیازمند است

| مشاهده متن کامل بحث + 7576 بازدید | 125 پست
از تمام کاربران عزیزی که احساس همدردی می کنند و کمکهای نقدی واریز می کنند تشکر می کنم امیدوارم خدا به تمام بنده هاش تن سالم بده من با پدر نرگس در تماس هستم قرار بود دکتر دیگه ای رو بهش معرفی کنند که مجدد بیاد تهران. شما رو هم در جریان اخبارش قرار می دم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لی لی پست ها : 2926 عضویت:1386/6/13 1394/2/29 - 4:26 عصرگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیموب سایتارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل سلام ممنون که پیگیر بیماری نرگس کوچولو هستید خانم تهرانی عزیز شماره کارت نرگس هم خوبه گذاشتید حداقل پدر و مادرش غصه هزینه‌های درمان رو نداشته باشن.... فقط بیماریش خیلی خاصه هر پزشکی نمیتونه تشخیص بده کاش میشد به فراخوان برای پزشکی که بتونه تشخیص و درمان کنه گذاشت شایدم بد نباشه با سایتهای خبری عصری ایران یا تابناک یا خیریه همت درمیون بزارید ....خیریه محک هم ممکنه کمک پزشکی بتونه انجام بده اسباب بازی نو و لباس نو هم من میتونم کمک کنم اگه تهران اومدن میتونم واسشون بفرستم سعی میکنم از طریق دوستان و همکارام کمک مالی بیشتری واسش جمع کنم. واسش سلاااامتی کاااامل ارزو دارم و امیدوارم زووود خوب بشه خیلی خیلی سخت و دردناکه طفله معصوم ______________________________ در حال حاضر خبرگزاری مهرنیوز و فرارو و روزنامه همشهری پیگیر اخبار این کوچولو هستند. از کمکهایی که شما در نظر گرفتید تشکر می کنم و اگر اومدند تهران به شما اطلاع می دم با سپاس از لطف شما
هر وقت وارد این تایپیک می شم تعداد صفحه ها برام تعجب آوره در طی چند هفته فقط تعداد محدودی سر می زنن ولی بعضی تایپیک ها با موضوعات مسخره هزاران کاربر نظر می دن و تعدا صفحات به 50 تا هم می رسه یعنی انقدر بی تفاوت شدیم حداقل کمک مادی هم نکردیم ولی می تونیم برای این طفل معصوم التماس دعا کنیم که
تو زندگی سعی کن که خودت باشی دیگران به حد کافی هستند .
فقط بغضم گرفت.همینو بگم که پدر مادرش داغون شدن.انشالله شفا بگیره این دختر معصوم.انشالله منم هفته دیگه 5شنبه پول دستم میاد میریزم به حسابشون.البته مبلغ بالایی نیست.انشالله خدا یه م از گناهامو ببخشه.
اسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ ************ برای ادای قرض سنگین 1002بار خواندن سُبحانَ اللهِ وَ بِحَمدِهِ سُبحانَ اللهِ العَظیمُ
به نظرم آدرس سایت رو با یه عکس تو شبکه های اجتماعی پخش کنید.
اسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ ************ برای ادای قرض سنگین 1002بار خواندن سُبحانَ اللهِ وَ بِحَمدِهِ سُبحانَ اللهِ العَظیمُ
سلام دوستان. دکتر آریان فرج اللهی مطبشونم توی مقدس اردبیلی هست. خیلی دکتر خوبی هستن. تشخیصشون خوبه. دکتر شیدا شمس هم که پورفسور هستن و رییس بیمارستان رازی که تخصصی برای پوست هست. چند سالیه نرفتم پیشش نمیدونم هنوزم هست یا نه. مطبشونم سمت الهیه هست. اینا سخت وقت میدن. بهتره بچه رو ببرن اونجا و اورژانسی ببیننش.
سلام صفحه اول بود
برای حاجت رواییم فقط یک صلوات بفرستید.ممنون
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم یا ضامن آهو به دادم برس إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ [أَدْعُوکَ‏] فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَى عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجا عَاجِلا غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،
2810