2777
2789
عنوان

نرگس کوچولو به یاری سبز شما نیازمند است

| مشاهده متن کامل بحث + 7576 بازدید | 125 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاربران عزیز سلام دست تمام کسانی که در این امر خیر کمک کردند درد نکنه. من با پدر نرگس مجدد صحبت کردم از آنجائیکه این بیماری به چشم و گوش نرگس تا حدودی آسیب رسانده است، پدرش به دکتر چشم پزشک و متخصص گوش نیز مراجعه کرده است و نرگس تحت درمان قرار است که به گفته پدرش گوش راستش سالم است اما گوش چپش عفونت دارد. و برای برطرف شدن خشکی چشمها نیز قطره مصرف می کند. اما متاسفانه داروهایی که دکتر قبلی برای نرگس کوچولو برای پوست تجویز کرده خیلی تاثیر گذار نبوده. در حال حاضر پدر نرگس به دنبال دکتر جدیدی هستند که مجدد نرگس رو ببرن اونجا. اما هنوز کسی دکتری به آنها پیشنهاد نداده است. 1-اگر دکتر پوست خوب و حاذقی می شناسید در همین تاپیک معرفی کنید 2-من با پدرش صحبت کردم البته ایشان بینهایت تشکر کردند و گفتند که در طول این مدت به کارت ایشان واریزهایی صورت گرفته است. در پستها خوندم که بعضی از کاربران با شماره کارت مشکل داشتند. می گفتند نا معتبر است ویا درگاه آن مسدود است و حتی کاربری می گفتند که این شماره کارت با شماره کارت با شماره کارتی که ایشان دارند متفاوت است به همین منظور نظر شخصی من این است که یک شماره حساب جدید معرفی کنیم و تمام کاربران کمکهای نقدی خود را به این شماره واریز کنند و من یکجا این کمکها برای ایشان واریز کنم اگر موافق هستید اعلام کنید و اگر نه ، من شماره کارت ملت آقای رسولی رو هم گرفتم این شماره رو براتون بزارم منتظر پاسخ شما دوستان عزیز هستم
سرکار خانم تهرانی عزیز لطفا ایمیلتون رو چک کنین
خدا در مکانهای دور از انتظار
به دست افــرادی دور از انتظار
و در مواقعی تصور ناپذیر معجزات خود را به انجام می رساند.
برای آن مهربانِ توانا ، غیرممکن وجود ندارد
همیشه ، همیشه و همیشه امیدی هست .
از صمیم قلبم براتون دعا می کنم http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=835583
سلام به نظر من بهتره همه کمکها یکجا چمع بشه و بعد از پیدا شدن یه پزشک حاذق به دستشون برسه تا صرف مداوای این کوچولوی عزیز بشه شاید تا قبل از پیدا کردن دکتر این مبالغ خیلی برای درمان خرج نشه
دوستان اگر موافق هستید تا مبالغ یکجا به حساب آقای رسولی ریخته شود اعلام کنید تا یک شاره حساب نه به اسم ایشان اعلام کنیم تا کمکم های نقدی در یک حساب جمع آوری شود و بعدا به حساب ایشان واریز گردد
پسر من یه کوچولو حساسیت داشت که کل خانواده خودشونو می کشتن می گفتن الهی بمیرم که شاید خارش داشته باشه ، بعد این بنده خدا معلومه که چه زجری می کشه از خارش خدایا خودت به کوچولو ها مثل همیشه یه عنایت ویژه داشته باش آخه اونا خیلی بی دفاع هستن
تو زندگی سعی کن که خودت باشی دیگران به حد کافی هستند .
خانم تهرانی عزیز با سپاس از لطف و پیگیری شما. شماره حساب جدید رو بفرمایید تا ما هم در کلوپ بنیاد نیکوکاری ترنم مهر اضافه کنیم . امید است که بتونیم دردی از این کودک بکاهیم.
اینستا taranomemehrian گروه داوطلب خیرین ترنم مهر
فرزانه جان.. اگه آدرسی دریافت کردید.. به بنده هم اطلاع بدید تا منم در حد توانم کمک کنم..
بهترین اتفاق زندگی من در سال 93 رفتن به پابوس سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) بود.. خدایا شکرت که منو لایق این سفر دونستی.. http://www.taranomemehr.blogfa.com **وبلاگ ترنم مهر**
2810