2777
2789
عنوان

نرگس کوچولو به یاری سبز شما نیازمند است

| مشاهده متن کامل بحث + 7576 بازدید | 125 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانم تهرانی حتما به ما خبر بدید که چکار کنیم و کاش این کمکا همیشگی باشه چون گویا این بنده خدا همیشه این بیماری را داره ، نه اینکه این تایپیک قدیمی بشه ما ها هم یادمون بره
تو زندگی سعی کن که خودت باشی دیگران به حد کافی هستند .
کاربران عزیز من مجدد با پدر نرگس رسولی صحبت کردم و ایشون چند تا عکس جدید برای من ارسال کرد تا تاثیر داروها رو در نرگس ببینم. در حال حاضر دنبال دکتر جدیدی می گردند.این شماره کارت برای خود نرگس است و پدرش گفت کمکهای نقدی به این کارت واریز میشه تا زمانیکه ما بتونیم درمان جدی رو شروع کنیم و از کمکها استفاده کنیم. نرگس رسولی: 6104337096161797 http://uupload.ir/files/lco4_dsc_6536.jpg http://uupload.ir/files/dsw3_dsc_6531.jpg
ختم قرآن امشب ( هر کسی هر سوره ایی میتونه بخونه بیاد تو ) http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1121924&PageNumber=1
خداوند به موسی فرمود : با زبانی دعا کن که گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!! موسی عرض کرد چگونه ؟؟؟ خداوند فرمود : به دیگران بگو برایت دعا کنن ! چون با زبان آنها گناه نکرده ایی .... برای هم دعا کنیم قطعا زودتر مستجابه . واسم دعا کنین و یک صلوات بفرستین واسم . ممنون .
خیلی متاسف شدم.امیدوارم خدا هرچه زودتر این فرشته کوچولو رو شفا بده. آمین
چه کسی میداند که تو در پیله خود تنهایی؟؟چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی.... پیله ات را بگشا!!! تو به اندازه پروانه شدن زیبایی!!!!.....
فرشته معصوم خدایا حکمتشو شکر وقتی که حرف یه بچه میاد وسط آدم نمی دونه که چی بگه آخه اونا خیلی بی دفاع و معصومن عزیزم چطور تحمل می کنه خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
تو زندگی سعی کن که خودت باشی دیگران به حد کافی هستند .
این طفل معصوم رو ببینید و بگین خدایا شکرت،بیاین اینقدر توی زندگی برسر مسایل بی ارزش غر نزنیم بخدا هیچی بهتر و بالاتر از سلامتی نیست
خدای عزیزم شکرگزاریم برا آنچه بما عطا کردی و برای هرآنچه که صلاح ندانستی بما عطا کنی
سلام
ممنون که پیگیر بیماری نرگس کوچولو هستید خانم تهرانی عزیز
شماره کارت نرگس هم خوبه گذاشتید حداقل پدر و مادرش غصه هزینه‌های درمان رو نداشته باشن.... فقط بیماریش خیلی خاصه هر پزشکی نمیتونه تشخیص بده کاش میشد به فراخوان برای پزشکی که بتونه تشخیص و درمان کنه گذاشت شایدم بد نباشه با سایتهای خبری عصری ایران یا تابناک یا خیریه همت درمیون بزارید ....خیریه محک هم ممکنه کمک پزشکی بتونه انجام بده
اسباب بازی نو و لباس نو هم من میتونم کمک کنم اگه تهران اومدن میتونم واسشون بفرستم سعی میکنم از طریق دوستان و همکارام کمک مالی بیشتری واسش جمع کنم.
واسش سلاااامتی کاااامل ارزو دارم و امیدوارم زووود خوب بشه خیلی خیلی سخت و دردناکه طفله معصوم
2810