2777
2789
عنوان

نرگس کوچولو به یاری سبز شما نیازمند است

| مشاهده متن کامل بحث + 7576 بازدید | 125 پست
از تک تک شما خوبان ممنونم خداوند بهترینهارو نصیبتان کند....... ان شالله هیچ مادری به وسیله فرزندش مورد امتحان الهی واقع نشه&
اگر دوست دارین همچون سابق یکی از اعضای خیرخواه خیریه مردمی و خودگردان ما باشید لطفا به گروه بنیاد نیکوکاری راه ماندگار وارد بشین . یه گروه سرشار از مهر و محبت وصف نشدنی با کلی عکس و سند از فعالیتهامون : به این شماره پیغام بدین تا در گروه ادتون کنم 09156110375

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

hodiii خانم تهرانی من این لینک رو با اجازه شما برای همکارانم ایمیل کردم تا الان مبلغ خوبی جمع شده که انشالله به حساب ایشون میریزیم امیدوارم اگر فرزند دارید خدا حفظش کنه ___________________________ مرسی عزیزم خدا به خیر و برکت بده و همیشه سالم و شاداب باشید
فرزانه (مامان مانوش) خانم تهرانی همونطور که مطلع هستید خیریه ما هم در سایت شما به کارش ادامه داره می ده. اگه لطف کنید در کلوپ ما تشریف بیارید و شماره تماس و یا شماره حساب بدید ما هم بتونیم کاری براشون انجام بدیم. ___________________________ سلام دوست عزیز لطفا دعوتنامه کلوب رو برای من ارسال کنید.
مامان آرتیمان خانم تهرانی این شماره حساب مال کدوم بانکه؟اینو ننوشتین! وای خدایا شفاش بده قلبم به درد اومد من تحمل سرماخوردگی پسرمم ندارم! __________________________ سلام عزیزم شماره کارت هستش
سلام بچه ها من خودم این بیماری رو دارم البته فقط رو نوک انگشتای دستم و نوک پاهام به خدا از دردشون نمیتونم بخوابم از خارش و سوزش دستام پوست اونقدر خشک می شه که ترک برمیداره وقتی عکس نرگس کوچولو رو دیدم که کل بدنش این بیماری گرفته اون قدر براش گریه کردم واسه من فقط رو انگشتام دارم از دردش می میرم چه برسه که کل بدن این طوری باشه بچه واسه منم دعا کنید که منم از شر این بیماری نجات پیدا کنم
من موفق میشم حتما حتما حتما برا موفقیتم یه صلوات میفرستی مهربونم ممنونم
خانم تهرانی به پیشنهاد من اون دختر ببرین پیش دکتر طب سنتی آقای روا زاده خیلی خیلی خوب هستند این بیماری به گفته طب سنتی از کبد هست ولی طب نوین این بیماری ربطی به کبد نداره ولی من که این بیماری رو دارم مطمئنم از کبد هست این بیماری با اب پنیر قابل کنترل ممنونم از زحماتتون
من موفق میشم حتما حتما حتما برا موفقیتم یه صلوات میفرستی مهربونم ممنونم
من هر کاری میکنم از طریق اینترنت بانک کارت به کارت کنم نمیشه. مینویسه تعداد رمز غلط از حد مجاز گذشته با اینکه همه اطلاعات درسته. برای اطمینان به یکی از حسابای خودم کارت به کارت کردم درست بود ولی به حساب آقای بیژن رسولی واریز نمیشه. کسی میدونه باید چی کار کنم؟ اگه خود شماره حساب رو بذارید ممنون میشم.
سلام من همین الان 30ت ناقابل به کارت اقای رسولی واریز کردممبلغ 300,000 ریال از کارت 6037-9913-2146-6215 به : کارت 6037-9911-4171-9330 متعلق به ( آقای/خانم ) بیژن رسولی به شماره حساب 0324508760002 در شعبه 8694 بانک ملی کارت در تاریخ شنبه 12 اردیبهشت 1394 23:18:20 با موفقیت واریز شد. شماره پیگیری تراکنش :288072
2810