2777
2789
عنوان

تا چند هفتگی وقت داریم آمپول روگام رو بزنیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5006 بازدید | 22 پست
گلم ربطی به دکار نداره دکتر تو مطب نمیزنه که میری داروخونه مبگیری میبری تزریقات میزنن دیگه اگه نم ...

اخه دکترم گفت 28 هفته بیای برای تزریق روگام تو مطب هم دیدم که خانوم ها میاوردن اونجا تزریق میکردن براشون حالا غیر از این نسخه ی نداده بهم که برم داروخونه بگیرم

جز اینم میگن قبل تزریق روگام میفرستن آزمایش بعد تزریق میکنن خب من الان ازمایشمم نرفتم! 

مشکلم ایناست نه بحث ازاد گرفتن

دکتر عمومی نمیتونه بنویسه، داروخانه نمیده

من ازاد گرفتم گلم بدون نسخهه چون دوبار زدم تو بارداری یک بارش صبح بود واورژانسی زدم فقط تلفنی از دکترم پرسیدم بار دوم نسخه داشتم

سه سال پیش بود الان شاید فرق کرده باشه نمیدونم

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه دکترم گفت 28 هفته بیای برای تزریق روگام تو مطب هم دیدم که خانوم ها میاوردن اونجا تزریق میکردن بر ...

والا چی بگم 

میگم من دوبار زدم بار اول هفته ۸ بودم ازمایشم ندادم هقته ۲۸ ازمایش دادم بله

تلفنی از دکترت بپرس یا از منشیش

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
اخه دکترم گفت 28 هفته بیای برای تزریق روگام تو مطب هم دیدم که خانوم ها میاوردن اونجا تزریق میکردن بر ...

تزریقش رو که تزریقاتی انجام میده 

اما واسه من متخصص نوشت اوکی بود،نیاز به آزمایش نداشت

برو یک متخصص دیگه

عزیزم واسه چی هست همه باردارا باید بزنن چرا دکترم بمن چیزی نگفت؟

نه فرق داره اونایی که گروه خونیشون با همسرشون نمیخونه باید بزنن میتونی تو گوگلم‌ بخونی برا چیه