2777
2789
خوب واقعا گوشی های شیایومی یه سری مشکلاتی داره مثل آنتن دهی ضعیف ، قطع شدن صدای طرف مقابل موقع مکالم ...

اصلا اینطور نبوده دوتا شیاعومی داشتم بهترین بودن اما سامسونگ فقط الکی گرونه 

خواهشا تا زمانی که خودم نخواستم  لایک  نکن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوسال اول خرید فکر میکردم بهتر از برند شیاعومی توی دنیا نیست !!!!  ولی طبق تجربه سالای اول خوب ...

منم دو سال اولی که وای ۹ رو خریدم هواوی فکر می‌کردم گوشی خوبیه ولی باتریش دو بار باد کرد

دوسال اول خرید فکر میکردم بهتر از برند شیاعومی توی دنیا نیست !!!!  ولی طبق تجربه سالای اول خوب ...

خخخخ

الان داشتم تو نی نی سایت در مورد گوشی سامسونگ و شیائومی  می خوندم، تو یه تاپیک گفته بودین شیاعومی محشره و مقایسشون مثل مقایسه نمی دونم چیه آفریقا با سواحلشه حالا هم که اینجوری میگین 😁

من ساده ترین ورژن شو دارم اون موقع ها کلاسا مجازی بود کرونا بود شیائومی تازه اومده بود منم هفت تومن دادم اینو گرفتم به درد مرگ هم نمیخورد کلی سوپرایزای جدید داشت برام از هنگ و تار شدن دوربین گرفته تا حافظه کم و به درد نخورش

آنلاین شاپ من خوراک محجبه‌هاست اونایی که زیبایی حجابشون خیلییی براشون مهمه🥺😂💕اگه دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. 1-مشکی جت بلک(یعنی روسری مشکی که اصلااااا بور نیست و کامل مشکیه) 2-سوپر حریر‌نخ 3- اگه بخام یک توضیح خلاصه درباره روسری‌ها بگم اینه:   درصد چروک پذیریش صفر   🌸                                    بدون پرز و دون دون   🌸                                           بدون آبرفت 🌸                                               خوش ایست حتی بدون طلق و اصلا لیز نیست    🌸         سبــک ، خُـــنک ، خوش‌رنگ🌸