2777
2789
عنوان

برندگان عکس دی ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 11543 بازدید | 530 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه بخاد همینطور رو اعصابم باشه فک نکنم بیام مسابقه خیلی از دستش کلافه ام باعث شده من با شوشومم بد شم
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
تو خونه خودمم راحت نیستممممممممم
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
آخی مری جون مجرده ؟ خب اینترنتو نمیشه قطع کنی ؟بگو تموم شده . یکاریش کن دیگه
وقتی با خدا گل یا پوچ بازی میکنی نترس و برنده ای. آخه خدا همیشه دوتا دستاش برای تو پره قربون مهربونیت برم خدا جون
وای عجب آدمیه .امیدوارم زودتر آشتی کنه شرش کنده شه البته ببخشیدا اینو میگم .وقتی شوهرت هواشو داره کاری نمیشه کرد. چرا نمیره خونه مامانش ؟
وقتی با خدا گل یا پوچ بازی میکنی نترس و برنده ای. آخه خدا همیشه دوتا دستاش برای تو پره قربون مهربونیت برم خدا جون
واسه اینکه خونه ما هتله 5 ستاره اس
چه دل خجسته ای هم داره که قهر کرده و اومده خونه شما پای اینترنت . بگو تو الان باید بری بشینی زار بزنی . تو هم پاشو آخر هفته برو خونه بابات بزار خودش بمونه تو خونه
نت که راحته کلاس ورزشو ... هم میره