2777
2789
عنوان

رمان جنایی

82 بازدید | 7 پست

سراغ دارید؟

عشق شما جواد خیابانی🗿🤙آره من جواد خیابانی در مزرعه هستم بیا سرزنش کن🍆🐎army_forever⭐💜جالبه. اینجا نه‌ها، اینکه علاقه خاصی به سرک کشیدن تو زندگی بقیه داری🤡دوست عزیز! اگر جایی نظر میدم و نظرم متضاد شماست بچه نیستم. تجربه و نظر من اینه🙃✅نمیخوام لوس بازی در بیارم، ولی میشه دعام کنید؟😥💔راستی بهم هوپی میگن می تونید اینطوری صدام کنید🤗یه نیمچه نویسنده دوقطبی هستم🙃لطفا ازم سوال های شخصی و حریم خصوصی نکنید خوشم نمیاد جواب بدم🥞از من به شما نصیحت، در برابر مشکلات زندگی مثل حسینی بای در سیل باشید🤩😆

بچه ها من کار کتاب میکنم کانال تلگرام و پیج اینستا گرام  دارم اگه کسی خواست کتابی بخره یا به فروشه لطفاا منو به دوستاتون هم معرفی کنید 🙏🙏

خرید وفروش کتاب های دسته دوم دانشگاهی غیر دانشگاهی

لینک کانال :

https://t.me/vcxxnmjgfscbjj

پیج  اینستا :bookajareh@

دوسال که همه چی خرابهه :))                                            اگه کسی راهی برای دفع ازار واذیت همزاد بیماری های بی دلیل  بلده وتجربه دارهه لطفا بهم بگهه کسایی هم اعتقاد ندارن میگن خرافات وجود نداره لطفا پیام وریپ نکن حوصله بحث ندارم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره من چندتا دارم ت ل گرام پیام بده بفرستم برات 

دوسال که همه چی خرابهه :))                                            اگه کسی راهی برای دفع ازار واذیت همزاد بیماری های بی دلیل  بلده وتجربه دارهه لطفا بهم بگهه کسایی هم اعتقاد ندارن میگن خرافات وجود نداره لطفا پیام وریپ نکن حوصله بحث ندارم...
آره من چندتا دارم ت ل گرام پیام بده بفرستم برات 

ممنون عزیزم یه اسم همینجا بگی برام کافیه

عشق شما جواد خیابانی🗿🤙آره من جواد خیابانی در مزرعه هستم بیا سرزنش کن🍆🐎army_forever⭐💜جالبه. اینجا نه‌ها، اینکه علاقه خاصی به سرک کشیدن تو زندگی بقیه داری🤡دوست عزیز! اگر جایی نظر میدم و نظرم متضاد شماست بچه نیستم. تجربه و نظر من اینه🙃✅نمیخوام لوس بازی در بیارم، ولی میشه دعام کنید؟😥💔راستی بهم هوپی میگن می تونید اینطوری صدام کنید🤗یه نیمچه نویسنده دوقطبی هستم🙃لطفا ازم سوال های شخصی و حریم خصوصی نکنید خوشم نمیاد جواب بدم🥞از من به شما نصیحت، در برابر مشکلات زندگی مثل حسینی بای در سیل باشید🤩😆
ممنون عزیزم یه اسم همینجا بگی برام کافیه

سنگ کاغذ قیچی یکی نزبهترین هاش هست

من کلا کارم کتاب اگه خواستی بگو مناسب برات پیداکنم 

سنگ کاغذ قیچی یکی نزبهترین هاش هست من کلا کارم کتاب اگه خواستی بگو مناسب برات پیداکنم 

ممنون عزیزم