2777
2789
عنوان

قزوینی ها بیمارستان کوثر یا پاستور برا زایمان طبیعی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6425 بازدید | 58 پست
ماما همراه چیکار میکنه؟

من مجردم اینا رو نمیدونم ولی خیلی جاها خوندم مامای همراه عالیه😅برام دعا کن قسمت منم بشه 😭😭😭😭

از نظر نی نی سایتی ها بزرگ ترین عذاب: داشتن مادرشوهر/ بزرگترین تفریح:  سرکار گذاشتن مادرشوهر/ بزرگترین جهاد:  کشتن مادرشوهر / بزرگترین آرزو: ندیدن مادرشوهر می باشد.                                     با نی نی سایت پشم های خود را «رایگان» لیزر کنید     ♡درمورد پوست و مو و گل و گیاه سوالی داشتین درخدمتم♥
خودت باید انتخاب کنی من زایمان پاستور داشتم یه زایمان مهرگان هردوش خوب بود یبارم تو بارداریم حالم بد ...

منم انفولانزا گرفته بودم یک هفته کوثر بستری بودم پدرم درومد

میشه برا سلامتی نینیم صلوات بفرستید🙏❤️خداجونم هزار مرتبه شکرت بخاطر هدیه زیبات برام حفظش کن لطفا😍❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ماما همراه چیکار میکنه؟

اولش تلفنی باهات در تماسه و به محضی که به سه سانت که رسیدی و دردات فاصلش حدودا ده دقیقه یکبار شد میاد پیشت. ورزشت میده. یه سری رایحه مسکن برا مقابله با درد در دماغت میکیره. ماساژ برات میده. تنفس بهت میده. آرومت میکنه. تا لحظه ای که بخوان بچه رو بکشن بیرون همینجور پا به پات کمکت میکنه و زایمانتو آسون میکنه. بعدشم یک ساعت میمونه تا بچه رو شیر بدی و بره. 

ببین شاید نتونی طبیعی بیاری سز بشی اونوقت هردکتری شیفت باشه سز میکنه من تجربه کوثر ندارم ولی میگن تامین اجتماعی خیلیبهتر ازکوثر هست خودم پاستور زایمان کردم درد طبیعی دادم نشد سز کردن الانم سر دومی که سز هستم میرم پاستور که دکتر خودم انجام بده

2803
چقد گرونه وضع مالیت چطوره به جیبت نگاه کن عزیزم و اینکه هیچی از خودت و بچت با ارزش تر نیست

خب پولش زیاده اما ب زور جور کردیم باز خرجای دیگم هس

میشه برا سلامتی نینیم صلوات بفرستید🙏❤️خداجونم هزار مرتبه شکرت بخاطر هدیه زیبات برام حفظش کن لطفا😍❤️
من مجردم اینا رو نمیدونم ولی خیلی جاها خوندم مامای همراه عالیه😅برام دعا کن قسمت منم بشه 😭😭😭😭

انشالله قسمتت بشه ی شوهر خوب گیرت بیاد

اولش تلفنی باهات در تماسه و به محضی که به سه سانت که رسیدی و دردات فاصلش حدودا ده دقیقه یکبار شد میا ...

چقد خوب راضی بودی پس؟

2804
ببین شاید نتونی طبیعی بیاری سز بشی اونوقت هردکتری شیفت باشه سز میکنه من تجربه کوثر ندارم ولی میگن تا ...

اره راس میگی نمیدونم چیکار کنم از ی طرفم دلم میسوزه هزینش خیلیه از ی طرف میترسم بچه اولمم هس تجربه ندارم،دکترت کیه؟

حداقل برو سزارین.آخه پول بدی اینهمه دردم بکشی.زور داره چیه طبیعی

دکترم گف طبیعی 🥴

اره راس میگی نمیدونم چیکار کنم از ی طرفم دلم میسوزه هزینش خیلیه از ی طرف میترسم بچه اولمم هس تجربه ن ...

دکتر من انوری آذر فقط پاستور میاد بخدا نمیخوام ته دلت خالی کنم چون واسه خودم این اتفاق افتاد گفتم بهت بگم بهش فکر کنی مثل من شوک نشی منم به امید طبیعی رفتم از۷شب درد دادم تا ۲بعد ظهر فرداش نشد سزارین کردن

2805

ببین تو زایمان طبیعی کار خاصی انجام نمیدن بخای ده میلیون بدی واقعا ارزش نداره خودت زور میزنی خودت درد میکشی ارزش نداره ده میلیون و بده یه انگشتر بخر.

باز سزارین بودی میگفتم ارزش داره

منم دوتا زایمان طبیعی داشتم بیمارستان دولتی.

بعد زایمان طبیعی خانوما اکثرا تو روابط زناشویی هم دچار مشکل میشن 

اینو کسی بهم نگفت من نمیدونستم .باز باید چن میلیون بدی تا بخیه بزنن داخل و.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
دکتر من انوری آذر فقط پاستور میاد بخدا نمیخوام ته دلت خالی کنم چون واسه خودم این اتفاق افتاد گفتم به ...

عععع منم انوری اذر میرم چند هفته ای زایمانت کیه؟ وای اصن نمیدونم چیکار کنم خیلی میترسم از این ک یهو سزارین بشم

2801