2777
2789
عنوان

سلام بچه ها باران هستم بیاین کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 97 بازدید | 53 پست
منم 37 روز زایمان کردم وضعم بهتر از تو نیست حالا من بیست روز خونه مامانم بودم ولی الان خیلی خسته میشم شب تا صبح بیدارم نه میتونم به خودم برسم نه به خونه دخترم هم سیر نمیشه گریه میکنه ولی باید تحمل کنیم ماها رو هم اینطوری بزرگ کردن دیگه بزرگ میشن یادمون میره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخاطر افسردگی یکم بگذره بهترمیشی منم تنها بودم دخترمم دوماه شبا نخوابیدم من که انقدرخالم بدبود موهام و میکشیدم صبور باش یکم دیگه بگذره تازه میخوای از این زندگی لذت ببری
مواظب رفتارهایمان باشیم زمین به طرز احمقانه ای گرد است....
من چهل روز خونه مامانم بودم بعدشم شوهرم کمک میکرد ولی تا 5ماه اول همش مثل جنازه خسته بودم....میدونم خیلی سخته ولی حالا ک شوهرت کمک نمیکنه مامانتو بیار خونتون چند روز کمک کنه یا مثلا هرروز صبح یا عصر به مامانت بگو چند ساعت بیاد کمکت تا بگذره...همش یادت میره
عشقم دخترم
منم امشب تولدم بود حالم هم اصلا خوب نبود شکمم هنوز خور نشده جای بخیه هام درد میکنه پاهام هم چون شبا دخترمو بغل میکنم راه میرم خیلی درد میکنه با این وضعیتم شوهرم خانواده منو با خانواده خودش رو دعوت کرده بود الان هم دخترم به خاطر شلوغی خیلی گریه کرد سر پا نگه داشتم بهش شیر دادم دو ساعت تو خونه با بچه قدم زدم شوهرم گرفت خوابید
باران باور کن طبیعیه.من پسرم کولیکی بود تا هفت صبح جیغ میزد خدا شاهده تو خونه راه میبردمش یهو میدیدم هوا روشن شد.خودمم تا چهار ماه فقط گریه میکردم.تازه شد یه ساله من یکم نفس کشیدم