2777
2789
عنوان

سلام بچه ها باران هستم بیاین کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 97 بازدید | 53 پست
باران جان این احساسات طبیعیه گلم روزای اول ورود بچه واقعا سخت میگذره تحمل کن گلم درضمن باهمسرت صحبت کن وبهش بگو خیلی به وجودش وکمکش نیازداری
گروه بنفش💜وزن شروع ۹۲ وزن هدف اول 87>82>78>74>72>70>وزن نهایی۶۸💪تاریخ شروع ۲۵دی من خیلی قوی هستم و میشه حتما
بجمو شیرخشکی کردن الان فقط یه سینم شیر داره یکیش خشک شده کلا هر 5دقیقه یبار گشنش میشه وشیرمی خواد شوهرم میاد خونه برا عذا ایراد می گیره برا خودم ایراد می گیره عمدا ها که اذیتم کنه ن حاملگیم 90 کیلو بودم الان 17 روز زایمان کردم شدم 70 ازبس گریه می کنم هیجی نمی خورم یا می پزم میشورم یا بچه داری واقعا خستم نمیدونم دیگه چیکارکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اشتباه کردی باید چهل روز میموندی اونم میرفت خونه مامان جونش.مامانشم بعد یه هفته خسته میشد مینداختش بیرون،حالا که اشتی شدین باهاش حرف بزن بگو بخیه هام باز میشه یا یه بهونه حداقل یه هفته یا هفته ای سه چهارروز بمون پیش مامانت
قربونت برم تنهایی ازپامیوفتی حتما ازمادرت کمک بگیرمواقعی که شوهرت بیشتر بیرونه کمکت بده وبره
گروه بنفش💜وزن شروع ۹۲ وزن هدف اول 87>82>78>74>72>70>وزن نهایی۶۸💪تاریخ شروع ۲۵دی من خیلی قوی هستم و میشه حتما
مگه قرار نبود بعد از زایمان بمونی خونه مامانت و به شوهرت رو ندی کلی بهت قول داد و وعده دادش چرا همش کوتاه میای بهش بگو یا بشین خونه کمکم کن یا میرم پیش مادرم
‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
بعداز زایمان به اشخاصی سرکتاب باز میکنند یک دعایی برای مادر ونوزاد که باید همراهتون باش تا چهل روزگی نوزاد اون وقت دچار این حالتهایی که گفتی نمیشی
ڪنارم که هَستی زمان هم دستپاچه می شود عقربه ها دو تا یکی میپرند اما همین که می روی! تاوان دستپاچگی های ساعـت را هم من باید بدهم جانم را میگیرند لحظه های بی تو.😍😍😍
چهل تا بسم الله رو چی رو آب گفتی ؟؟
ڪنارم که هَستی زمان هم دستپاچه می شود عقربه ها دو تا یکی میپرند اما همین که می روی! تاوان دستپاچگی های ساعـت را هم من باید بدهم جانم را میگیرند لحظه های بی تو.😍😍😍