2777
2789
اصلا روم نمیشه وقتی برای سونو گرافی میرم از دکتر بپرسم جنسیت بچه ام چیه
احساس می کنم به بچه ام توهین میشه. اینقدر نگران سلامتیشم که دیگه به جنسیتش اصلا فکر هم نمی کنم.
برام مهم نیست چی باشه درسته که همیشه دوست دارم یه دختر داشته باشم ولی اگه پسر هم باشه خوشحال میشم
شاید به خاطر فشار هایی باشه که از اطرافیان می بینم و علاقشون برای پسر بودن بچه ام باشه که نمی خوام جنسیتش رو بدونم شاید هم دلیل دیگه ای داره مثل کسایی که می گن دوست دارن در لحظه ی زایمان ببینن نی نیشون چیه
در مورد خرید وسایلش مشکلی ندارم چون نمی خوام از یه رنگ خاص استفاده کنم. به نظرم استفاده از رنگ های مختلف توی اتاق بچه برای رشد مغزش خیلی مفیده
ولی در مورد لباساش به مشکل بر می خورم
الان گاهی پیش میاد یه کفش خوشگل دخترونه می بینم ولی دلم می لرزه بگیرم و بعد نی نیم دختر نباشه و حالم گرفته شه
از طرف دیگه دونستن جنسیت بخش زیادی از مشکلات رو می تونه حل کنه چون دیگه لازم نیست هر کی از راه می رسه بخواد برام تعیین جنسیت چشمی کنه.
نمی دونم چی کار کنم
کسی بوده که تا لحظه ی تولد نی نی صبر کرده باشه و جنسیتش رو توی سونو ندیده باشه؟
چه جالب عزیزم ولی دکتر هایی که من می رم مثلا برای nt هم درست جواب نمی دن و هر کدومشون یه چیزی رو کم می گن
مثلا یکی اندازه جنین رو نمی گه یکی ضربان قلب رو نمی گه و خلاصه کلا بی اعصابن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما باید قبول کنی که حرف مردم و اطرافیان اصلااااااا مهم نیست چون ماها بچه اولمونه هر چی باشه برامون عزیزه

منتها وقتی جنسیت رو بدونیم دستمون تو کارها بازه حالا به غیر از خرید سیسمونی که مهمه

موقع صحبت کردن با جنین هم ادم خیلی راحتره که می دونی به بچه ش که چه دختره چه پسر باهاش راحتر حرف بزنه و حتی اسمشو صدا کنه

چون صحبت با جنین داخل شکم خیلی تو هوش بچه تاثیر داره

من خودم منتظرم نی نیم معلوم بشه چیه و باهاش حرف بزنم
موقع خشم 10 ثانیه صبر کنید حتما فحش های بهتری یادتون میاد!:)
لی لی جون ما همه میگیم حرف مردم مهم نیست ولی تهش آدم رو ناراحت می کنه
مثلا مادر شوهر من جلوم ظرف با گلای صورتی رو بر می داره و گل آبی می ذاره
ولی جلوی شوهرم میگه اصلا مهم نیست بچه چی باشه
درسته که می گم به جهنم و اصلا برام فرقی نمی کنه که چی بگه ولی ته دلم حرصم در میاد با این که نمیشه کاری کرد
اتفاقا ترسم از اینم هست که بهم جنسیت اشتباه بگن و بعدا معلوم شه که اشتباه بوده و بدتر حالم گرفته شه
الان هم باهاش حرف می زنم ولی توی ذهنم هیچ اسمی براش نمی ذارم
هفته ی 14 ولی مطمئن نیستم آخه این دکترا درست تعیین نمی کنن
مثلا دفعه قبل رفتم سونوی nt نی نی تکون می خورد نتونست تعیین کنه حتی نگفت برو نیم ساعت دیگه بیا
نتیجه رو نوشت و داد دستم
البته قبلا یه جای دیگه هم رفته بودم گفته بودن اندازه اش 2 هست ولی می خواستم مطمئن بشم
شما از هفته 16 به بعد دیگه کاملا معلوم میشه

به نظرم برو یک جای خوب دکتر بهنیا تو شریعتی کارش خیلی خوبه

منم ان تی امروز می رم پیش اون
موقع خشم 10 ثانیه صبر کنید حتما فحش های بهتری یادتون میاد!:)
2810