2777
2789

سلام طول سرویکس من هفته دوازده ۳۶و هفته هیجده ۳۲بود دکترزنان گفت خوبه از اونجایی ک سه تا سقط زیر دوماه ب علت توقف قلب داشتم. نگران بودم گفتم دکتر ی سونو دیگ رد کن برای ۲۳هفته ک رفتم طول سرویکسم شده ۲۷.۲۸خیلیییی میترسم چرا اینقدر اومده پایین باره تکون بچه گریه میکنم فکر اینکه رحمم باز شه بچه بیاد بیرون دیوونم کرده تروخدا دعام کنید امروز سونو واژینال میدم میگن واژینال دقیقتره. من استراحتمو نداشتم زندگی معمولیمو میکردم ولی کار سنگین نمی‌کردم. از این ب بعد استراحت میکنم ولی برای شام ناهار مجبورم بلند شم خیلی دعام کنید خیلی دلم اشوبه

تو نمیدانی چقدر قوی هستی تا زمانی ک قوی بودن تنها چاره تو باشد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا پس سرکلاژ نشدی؟ الان فک کنم برا سرکلاژ دیره درسته؟ من هفته ۱۷، سرویکسم ۲۶ بود سرکلاژ شدم و است ...

اخه اونموقه طولم خوب بود الان کم شده دعا کن واژینال بالای سی بگه

هفته بارداریم بالاست داخل ۲۴هفته ام برای سرکلاژ دیر شده  

من ۲۳ هفته با سرویکس ۲۸ هم سرکلاژ شدم هم پساری گذاشتم

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چشم دنیا بشود کور، تو مستانه برقص...
من ۲۳ هفته با سرویکس ۲۸ هم سرکلاژ شدم هم پساری گذاشتم

دکتر قبول نمیکنه میگ ریسکش بالاست  سرکلاژ نکردن ریسکش کمتره احتمالا برای منم پساری بزاره از عفونت پساری هم میترسم

دکتر قبول نمیکنه میگ ریسکش بالاست  سرکلاژ نکردن ریسکش کمتره احتمالا برای منم پساری بزاره از عفو ...

نه پساری خوبه من که عفونت نکردم

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چشم دنیا بشود کور، تو مستانه برقص...
من ۱۲هفته هسم ۳۵بود طول سرویکسم....استراحتتو زیاد کن چیزی نمیشه نترس

دعام کنید خودمم ته دلم روشنه میگم هیچی نمیشه خدا اینو داده تا آخرش نکرمیداره  ولی بچه ک تکون میخوره دست خودم نیست خیلی گریه میکنم کاش مراقبش بودم  دکتر بهم نگفته بود استراحت داشته باش منم کارای روزمره رو‌میکردم

دعام کنید خودمم ته دلم روشنه میگم هیچی نمیشه خدا اینو داده تا آخرش نکرمیداره  ولی بچه ک تکون می ...

گریه تو بدتر از طول سرویکست هس ارامشت رو حفظ کن و فقط استراحت کن عمروزندگی دست خداست نترس اصلا چیزی نمیشه