2777
2789
عنوان

دوستان، پسر یک سال و نیمه ام، لطفا می‌آید کمک ، مستاصل ام😓🙏🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 23 پست

سلام عزیزم میدونم خیلی سخته وقتی گریه بچه گلتو ببینی. منم همینجوری بودم بچم بردم مهد خیلی گریه میکرد یک سالو نیمش بود بردمش مهد یهو شروع کرد به گریه کردن گریه وحشتناکا ولی مربعی مهد گفت شما برید من ارومش میکنم منم رفتم حیاط نشستم دیدم دیگه گریه نمیکنه رفتم یه هفته این مشکلو داشتم که خدارو شکر حل شدو بچم عادت کرده بود تا میبردمش دستاشو باز میکرد که مربعیشو بغل کنه😊 یه هفته اولش سخته گلم بعدش عادت میکنه و با بچه های دیگه خو میگیره

این روش که مربی مهد گفته واشه بچه های بزرگتره حداقل برا بچه های ۳ سال به بالا ، بچه ۱۸ ماهه خیلی کوچیکه اینهمه استرس دوری رو نمیتونه تحمل کنه ممکنه باعث ضربه روحیش بشه. امیدوارم شرایط جوری بشه که بتونی خودت پیشش بمونی

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا؟ آخه چه جوری تحمل کنم؟ 

من نظرمو توی کامنت ها دادم

دیدم چند نفری گفتن بچه رو بذار و بی توجه به گریه هاش برو

اصلااااااااا همچین کاری نکنیاااا

این حرکت برای بچه های بزرگ میزنن

تا دو سالگی بچه باید مادر یا مراقب کنارش باشه همش تا گریه کرد سریع بهش توجه بشه وگرنه تاثیر بد داره شدیدا روش

این سن اجباریه بچه رو باید بغل کنی لوس کنی چمیدونم تا گریه کرد سریعععع بدویی پیشش باید با چشماش ببینتت

استدلالش اینه ک وقتی گریه کردم کسی هست به دادم برسه

توی روانشناسی توی جدول رشد این گزینه هست قشنگ بزنی توی نت میاد بزن مراحل رشد از نظر فروید زده امید و ناامیدی برای این بخشش

همون مشاور ک گفتم بهترین گزینه ست

عزیزم همه بچها ک مثل هم نیستن ک میگی بچه اولت اونجوری بوده این اینجوریه...بعدشم بچه یه سالو نیمه واقعا خیلی کوچیکه ک معلومه مامانشو میخاد 

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر دومین فندوق قشنگمه هنوز نمیدونم جنسیتش چیه ولی میشه دعا کنید سالم باشه ..امروز ۱۷ مرداد ۴۰۳تو ۱۴ هفتگی جنسیتش مشخص شد و من برا دومین بار دارم پسر دار میشم💙خدا به همه اونایی که نی نی دوست دارن و نمیشه نی نی گوگولی بده الهی .💖💗