سلام دوستان
من یک پسر یک سال و نیمه دارم و یک پسر ۸ ساله.
پسر بزرگم وقتی توی این سن یک سال و خرده ای بود شرایط زندگیم کاملا فرق داشت و مجبور نبودم حتما بزارمش مهدکودک. و اینکه پسر بزرگم اصلا وابسته بهم نبود، کلا شخصیت و مدلش فرق داشت ، جوری بود که مثلا وقتی همه چیزش رو براه بود من با کلی اسباب بازی میزاشتم میرفتم حموم ولی در حموم باز بود و هروقت میخاست میومد منو میدید و باز میرفت. ولی پسر دومم، که یک سال و نیمه است الان، خیلیییی بهم میچسبه و کاملا شخصیت اش و مدلش فرق میکنه با اولی، یعنی دو دقیقه تنها توی یه اتاق حتی با اسباب بازی یا وسیله هرچقدر براش جذاب باشه نمیمونه، حتماااا حتماااا باید من هم باشم پیشش، کلا خیلی میچسبه و نسبت به آدمهای دیگه خیلی غریبی هم میکنه.
من شرایط زندگیم جوریه که باید و مجبورم بزارمش از الان مهدکودک. و خودم تنها و سرپرست بچه هام هستم.
ولی متاسفانه اصلا همکاری نمیکنه و با اینکه چندین هفته خودمم داخل مهد میرفتم و توی اتاق باهاش مینشستم تا اینکه کمی عادت بکنه تا کم کم ازش فاصله بگیرم و مثلا بخوام به مرحله بیرون اتاق برم حتی نرسید، یعنی همش از سرو کول من بالا میره و سخته براش ، و وقتی ببینه من نیستم که گریه و جیغ و بچم بیچاره نفسش میره و منم طاقت نیاوردم و دیگه مهد نبردم، انقدر اونجا غریبی کرد که فقط نزدیک دوماه بردمش ولی راستش خودم طاقت نیاوردم.
مربی اش مهربونه و من قبولش دارم. ولی من نتونستم محکم وایستم جلوی بچم. مربی میگفت الان که دیگه پسرت غریبی با من نمیکنه و شما چندین هفته است داخل اتاق هستید ، حالا دیگه بیرون اتاق بنشینید، که از وقتی این مرحله رو اومدیم اجرا کردیم، دیگه پسرم شروع به گریه کرد، که من سریع میرفتم داخل اتاق، چون طاقت شنیدن گریه های شدیدش رو نداشتم، که مربی اش بهم گفت شما با این کار باعث میشید تا گریه میکنه و میاید، اینجوری بچه عادت نمیکنه به اینجا، و شما کارتون اشتباهه.یعنی میگفت بمون همون بیرون اگر من نتونستم آرومش کنم تا نیم ساعت اونموقع میگم بیاید.
خلاصه من نتونستم تحمل کنم این روش رو. که دیگه نبردم مهد.
ولی زندگی شخصی و کاریم اصلا به مشکل خورده و باید هرجور شده بزارمش مهدکودک. بنظرتون چیکار کنم؟؟ روش مربی رو شما منطقی میدونید؟؟ بچم وقتی گریه کرد چه جور طاقت بیارم و نرم داخل ؟؟ خیلی سخته وقتی گریه هاشو میشنوم...😪😪😓😓😭😢😢
ممنون میشم نظراتون رو بخونم. خیلی مستأصل ام.🙏😓😓😭😢😢😭🙏🙏🙏