2777
2789
عنوان

عفونت قارچی واژن و تجربه هاتون

| مشاهده متن کامل بحث + 307529 بازدید | 125 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم عفونت رو تجربه کردم دارو و پماد هم زیاد مصرف کردم ولی تنها چیزی که ازش جواب گرفتم 

خوردن اب زیاد 

تقویت سیستم ایمنی  

گرم.کردن رحم با ورزشهای مخصوص شکم 

مراقبم که مبادا تهی شوم از تو...مهربان خدا،از همیشه به من نزدیکتری حتی یه لحظه هم نگاهت رو از من برندار 

من دخترم

۵ یا ۶ سال پیش گرفته بودم یه مدتم ادامه داشت یه بارم دکتر رفتم اما خوب نشد

از اولش تا الان نه خارش دارم

نه سوزش

نه التهاب

نه بو 

فقط گاهی اون ترشهات پنیری رو میدیدم که الان همونم نیست دیگه

به نظرتون ممکنه خودش خوب شده باشه؟

یجا تو سریال جیران گلین به مهدعلیا میگه:دنیا جاییه که درد خروار خروار میادمثقال مثقال میره😔این جمله حال و روز اکثر ماهاست و قشنگ درکش میکنیم
الان شرایطش رو ندارم حال روحیم بده 

به نظرم داروهای گیاهی اصلا درمان کاملی نیستن برو یه متخصص به درد بخور پیدا کن تمام داروهایی که استفاده کردی وخوب نشدی هم بگو مشکل الانتم قارچی نیست 

گاهی اوقات همین حال بد و استرسم بیشترش میکنه خیلی زیاد مایعات بخور ماستو پونه یا خود دمنوش پونه و گل گربه بخور

خدایا من و همسرم خیلی دوست داریم تنها امیدمون هستی حواست بهمون باشه❤️میشه برای حاجتم یه حمد بخونی🌿
من دخترم ۵ یا ۶ سال پیش گرفته بودم یه مدتم ادامه داشت یه بارم دکتر رفتم اما خوب نشد از اولش تا ا ...

اره ممکنه عزیزم ولی برو یه دکتر معاینه ت کنه یه جوری هست با دست ببخشید اینو میگم لبه ها رو میگیرن میکشن داخل رو نگاه میکنن ببینن عفونت هست یا نه که آسیبی هم نمیزنه به نظرم حتما برو ببینه که اگر خوب شدی که خدا رو شکر اگر باشه دارو مصرف کنی فردا خدایی نکرده لوله هات نبنده یا نازایی نشه

به نظرم داروهای گیاهی اصلا درمان کاملی نیستن برو یه متخصص به درد بخور پیدا کن تمام داروهایی که استفا ...

اخه بخدا پیش بهترین و معروفترین دکتر تهران رفتم هر چی توضیح میدم میگم این دارو ها رو استفاده کردم خوب نشده اصلا گوش نمی‌داد گفت از اول با من شروع کن شروع کردم خوب نشدم دیگه نمیرم کلی دارو مصرف کردم الکی بدنم رو مقاوم کردم نسبت به دارو کلی پول هدر دادم الان میبینم خیلی ها با یه نسخه طب سنتی درمان میشن 

من ۳ تا ۴ سال عفونت داشتم 

و نمیدونستم چون از هر کس میپرسیدم میگفت طبیعیه

دکترم مرفتم تمیز بدنمو میشستم موقع معاینه متوجه نمیشد😐

خارش شدید ترشح پنیری سبز و زرد وحشناک بود اصلا😕

تا موقع که خواستم ددیدم حامله نمیشم بعد عکس رنگی متوجه شدم عفونت تا نزدیک لوله هام رفته😑

قبل عکس هیچ دارویی مصرف نکردم اما بعد اون دکتر داکسی سایکلین داد که زودم باردار شدم

اما علائم عفونت خیلی قبل تر از عکس از بین رفته بود و تنها کاری که میکردم شرت نمیپوشیدم و قبل رابطه مطمئن میشدم هم من هم همسرم بدنمون تمیز بع اینکه اینارو رعایت کردم بعد چند ماه کامل خوب شدم.

اره ممکنه عزیزم ولی برو یه دکتر معاینه ت کنه یه جوری هست با دست ببخشید اینو میگم لبه ها رو میگیرن می ...

واقعا انقد خطرناکه🥺

نمیدونستم ممکنه باعث نازایی بشه

یجا تو سریال جیران گلین به مهدعلیا میگه:دنیا جاییه که درد خروار خروار میادمثقال مثقال میره😔این جمله حال و روز اکثر ماهاست و قشنگ درکش میکنیم