2777
2789
عنوان

ترشح واژن؟+عکس 📸

104904 بازدید | 72 پست

سلام. 

متاهل هستم... 

این ترشح ها دارم.. عکسشو میزارم.. 

بدون بو و خارش هست.. 

مدتی هم هست که خشکی واژن گرفتم... ولی این ترشح ها دارم. 

پنیری طور، و سفت هست... 

قبلا اینجور نبودم. 

این چیه. چیکار باید کنم؟ 

اینجوریه تقریبا. ببخشید ک عکس میزارم 

در زندگی آموختم که با انسان وقیح و بی حیا *بحث*نکنم، چون اون چیزی برای از دست دادن ندارد و فقط روح مرا تباه میکنید 😀😏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نزدیک پریودی نیی اگه نیس چند روز تو اب سرکه بشین سریع خوب میشی

چرا نزدیکم. 

ولی خب چن روزیه اینا میبینم. 

داخل آب و سرکه بشینم درست میشه 

در زندگی آموختم که با انسان وقیح و بی حیا *بحث*نکنم، چون اون چیزی برای از دست دادن ندارد و فقط روح مرا تباه میکنید 😀😏

این سم چی بود قبل شام من دیدم خوداااااااااا😣😣😣

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا
واقعا چقدر بیشعورید  من ب شخصه فک کردم عکس رو ب شوخی نوشتید ک تعداد بیشتری بیان کمکتون  ...

عکسه از گوگل برداشتم. 

چرا توهین میکنید شما. 

متاسفم 😶سایت بارداری هست مشکلم رو گفتم. 

@نی_نی_یار_پنج  

واقعا چقدر بیشعورید  من ب شخصه فک کردم عکس رو ب شوخی نوشتید ک تعداد بیشتری بیان کمکتون  ...

عکسه از گوگل برداشتم. 

چرا توهین میکنید شما. 

متاسفم 😶سایت بارداری هست مشکلم رو گفتم. 

@نی_نی_یار_پنج  

شعور به کنار

چطور حالش بهم نخورددددددده

ورداشته از این دست به اون دست

😭😭😭😭😖😖😖😖

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا
این سم چی بود قبل شام من دیدم خوداااااااااا😣😣😣

ببخشید. خب سایت بارداری هست منم یه مشکل زنونه داشتم. 

بعد اون عکسا از گوگل شات گرفتم