همیشه هم صبحا زنگ میزنن و از صدام میفهمن خواب بودم
بعد ب شوهرم زنگ میزنن ک زنگ زدیم زنت خواب بود
خواب عایا جرمه
اگه جرمه ببرن اعدامم کنن😡🙃🙃🙃
1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین 1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
یهو پدرشوهرم اومد بیدارم کرد گفت بسههه بچه ضعف میکنی
حالا ساعت ۹بود🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین 1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
همش بخاطر ذهنیت بچگی ماست که باعث شده یه کم دیرتر بلند بشیم از خودمون هم خجالت بکشیم، از بس همیشه بخ ...
خیلی رو خواب من حساس شدن کلا
همشون
انگار زنی ک میخوابه تنبله و کار نمیکنه تو خونه
عزیزم محلشون نده حسودیش شده حتما😁 معلومه ازوناس ک میخواد شوهرتو پر کنه دعوا راه بندازه پس سعی کن زی ...
اره همیشه هر اتفاقی بیفته زنگ میزنن شوهرم
شوهرمم دفاع میکنه
ولی بازم از رو نمیرن زنگ میزنن
خیلی رو خواب من حساس شدن کلا همشون انگار زنی ک میخوابه تنبله و کار نمیکنه تو خونه
صبح یه پیام ب همشون بده سلام صبح بخیر من حالم خوبه ممنون ک نگران منید،،بربد ب ما های دیگه برسید فردا هم خبر حالم رو بهتون میگم فعلا،،،،
هر کسی مردم رو دسته کنه ،چه اینوری چه اونوری من گزارش میزنم ،،،فحش هم بدید مشکلی نیست ،با یه تایپک و دوتا خط کسی فکر و خط فکریش عوض نمیشه ،پس دستذاز قانع کردن هم بردارید
خونه مادرشوهرمم خواب بودم ساعت ۹بود یهو پدرشوهرم اومد بیدارم کرد گفت بسههه بچه ضعف میکنی حالا ساعت ...
به خدا زن داداشم سه ماهی یک بار میاد خونه ی بابامچون بابام تنهاست شب میمونن خدا شاهده بابام هم مریض هست طفلک مثلا میاد براش غذا بزاره سه ماه یک بار تا دو ظهر میخوابه بابام بی سر و صدا مثل روزای دیگه بیدار میشه صبحونه شو میخوره غذا هممن یا خواهرم میریم درست میکنیم تازه زن داداشم بیدار میشه صبحونه و غذاش هم حاضر یعنی ما حاضر میکنیم خدب واقعا نمیدونم چرا تو این مملکت خواهر شوهر مادر شوهر چرا انقدر به عروس کار دارن بابا چیکار دارید کی میخوابه کی پا میشه کجا میره کجا میاد کاش که فرهنگامون بره بالا به خدا