2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم به شوهرم میگه زنت خواب بود...

| مشاهده متن کامل بحث + 2043 بازدید | 86 پست

خونه مادرشوهرمم خواب بودم ساعت ۹بود

یهو پدرشوهرم اومد بیدارم کرد گفت بسههه بچه ضعف میکنی

حالا ساعت ۹بود🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همش بخاطر ذهنیت بچگی ماست که باعث شده یه کم دیرتر بلند بشیم از خودمون هم خجالت بکشیم، از بس همیشه بخ ...

خیلی رو خواب من حساس شدن کلا

همشون

انگار زنی ک میخوابه تنبله و کار نمیکنه تو خونه

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
عزیزم محلشون نده حسودیش شده حتما😁 معلومه ازوناس ک میخواد شوهرتو پر کنه دعوا راه بندازه پس سعی کن زی ...

اره همیشه هر اتفاقی بیفته زنگ میزنن شوهرم

شوهرمم دفاع میکنه

ولی بازم از رو نمیرن زنگ میزنن

خیلی رو خواب من حساس شدن کلا همشون انگار زنی ک میخوابه تنبله و کار نمیکنه تو خونه

صبح یه پیام ب همشون بده سلام صبح بخیر من حالم خوبه ممنون ک نگران منید،،بربد ب ما های دیگه برسید فردا هم خبر حالم رو بهتون میگم فعلا،،،،

هر کسی مردم رو دسته کنه ،چه‌ اینوری چه اونوری من گزارش میزنم ،،،فحش هم بدید مشکلی نیست ،با یه تایپک و دوتا خط کسی فکر و خط فکریش عوض نمی‌شه ،پس دستذاز قانع کردن هم بردارید 
نه فقط عصرم بیدار شم میگن عه بیدار شدی صب بخیر بعد هردومون میخندیم 😂😂اونا ادمای خوبین منم با جنبم ...

خیلی خوبه 

خوشبخت باشی

قفس نشین همه را راه راه میبیند :) [کلماتی ک درگفتگو به کار میبرید ارتباط تنگاتنگی با سطح شعور،وفرهنگ خانواده یتان دارد]
خونه مادرشوهرمم خواب بودم ساعت ۹بود یهو پدرشوهرم اومد بیدارم کرد گفت بسههه بچه ضعف میکنی حالا ساعت ...

به خدا زن داداشم سه ماهی یک بار میاد خونه ی بابام‌چون بابام تنهاست شب میمونن خدا شاهده بابام هم مریض هست طفلک مثلا میاد براش غذا بزاره سه ماه یک بار تا دو ظهر میخوابه بابام بی سر و صدا مثل روزای دیگه بیدار میشه صبحونه شو میخوره غذا هم‌من یا خواهرم میریم درست میکنیم تازه زن داداشم بیدار میشه صبحونه و غذاش هم حاضر یعنی ما حاضر میکنیم خدب واقعا نمیدونم چرا تو این مملکت خواهر شوهر مادر شوهر چرا انقدر به عروس کار دارن بابا چیکار دارید کی میخوابه کی پا میشه  کجا میره کجا میاد کاش که فرهنگامون بره بالا به خدا

خیلی خوبه  خوشبخت باشی

مرسی همچنین ❤️

Gunnen ب معنی خوشحالی بخاطر شادی کسی که دوسش داری ؛یعنی ی نفر رو اونقدر دوسش داشته باشی، اونقدر برات عزیز باشه که با خوشحالیش حال تو خوب بشه!☁️🤍