همیشه هم صبحا زنگ میزنن و از صدام میفهمن خواب بودم
بعد ب شوهرم زنگ میزنن ک زنگ زدیم زنت خواب بود
خواب عایا جرمه
اگه جرمه ببرن اعدامم کنن😡🙃🙃🙃
1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین 1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
😕😂😂😂ینی الکی هر روز زنگ میزنن حتمن تو ساختمون قوم شوهری ...اهمیت نده
ن ب قصد احوال پرسی ک پام شکسته زنگ میزنن
1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین 1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چرا امار میدن شوهرم چرا تا بهم زنگ میزنن ب شوهرم میگن ب شوهرم زنگ زده میگه من کارامم کردم چایی دوم ...
تو هم بگو مدالت اماده اس
مدال نفر اول 😐
❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
😂😂😂آخه کلا چه پاش شکسته باشه چه سالم باشه وقتی کاری نداره براچی صبح زود بیدارشه
اره والا ن کاری دارم ن بچه ای
بیدار شم حوصلمم سرمیره تنهایی