2777
2789
عنوان

اوتیسم 😔😔

692 بازدید | 21 پست

خانومایی که بچه اوتیسم دارید شما امیدی به بهبود دارید ؟اصلا بهبود دیدید؟اصلا بچه ای که پیشرفت کرده باشه دیدید؟

همه این تلاشا الکیه ما هم داریم مثل بچه هامون دور خودمون میچرخیم تا ابد 😔

درمان نداره متاسفانه..

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بهبود دیدم تو بچه ها

جدی میگید؟؟ 

ب نام خدای رنگین کمان🌹 خدای خوبم مرسی ک همیشه حواست ب منو عزیزام بوده و هست، این روزا بیشتر نگاهم کن بیشتر بهم لبخند بزن دستتو از رو شونه هام برندار ک سختتتت محتاج بودنتم، خدایا کمکم کن،  شکرت ک هستی شکرت ک صدامو میشنوی شکر ک آرومم میکنی😊
جدی میگید؟؟ 

آره

یه دکتر مغز و اعصاب کودکان بود من یک بار اجبارا گذرم افتاد اونجا

دیدم همه بچه های اتیستیک و بیش‌فعال و... با خانواده هاشون تو سالن انتظارند

بعد با مادرای بعضی هاشون که صحبت میکردم میگفتن خیلی بهتر شدن بچه هاشون و بهبود پیدا کردن

اسم دکترش فرهاد محولاتی بود

دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد
آره یه دکتر مغز و اعصاب کودکان بود من یک بار اجبارا گذرم افتاد اونجا دیدم همه بچه های اتیستیک و بی ...

خداروشکر

انشاالله ک همینطور باشع و همه بچه های اوتیسمی خوب بشن و دل خونواده هاشون شاد بشه

ب نام خدای رنگین کمان🌹 خدای خوبم مرسی ک همیشه حواست ب منو عزیزام بوده و هست، این روزا بیشتر نگاهم کن بیشتر بهم لبخند بزن دستتو از رو شونه هام برندار ک سختتتت محتاج بودنتم، خدایا کمکم کن،  شکرت ک هستی شکرت ک صدامو میشنوی شکر ک آرومم میکنی😊

خانمی تو تاپیک قبلی هم‌گفتم پسر من زیر نظر یک دکتر که رایگان این اختلال رو درمان میکنن در عرض سه ماه بدون توانبخشی و... درمان شد

بعضی بچه ها کمی دیرتر و یا کمی زودتر درمان میشن ولی واقعا همه درمان میشن

هیچ هزینه ای هم نمیگیرن.فقط یکبار این راه رو امتحان کنید .باور کنید ضرر نمیکنید.با آینده بچه بخاطر یه برچسب اشتباه بازی نکنید.

اگه خواستین بگین آدرس پیج و شماره تماسش رو بدم

2810