2777
2789

من پریودام چند ساله نامنظمه بخاطر کیست ریز تخمدان پارسال رفتم دکتر برام قرص دوفاستون نوشت استفاده کردم حدود دوسه هفته بعدش قسمت پایین سینه ام دچار درد وااتهاب شد دوباره خوب شد دوسه ماه پیش گردن درد وضعف گردن دچارشدن تازگی‌ها هم زیر بغل وکتف وترقوه ام درد می‌کنه وتیر می‌کشه .رفتم سونو انجام دادم نشون دکتر جراح دادم گفت احتمالا فیبروکیستیکه برام ویتامین دی وقرص گل مغربی نوشت که بخورم ولی سینه ام خیلی درد می‌کنه وورم کرده به نظرتون خطرناک نیست .میترسم دکتراشتباه کرده باشه و مشکل جدی ترب باشه چون گاهی به طرف شکمم تیرمیکشه گاهی گردن وکتفم نمیدونم چکار کنم به نظرتون کدوم دکتر برم بهتره.خودم میگم برم یه چکاپ کامل کنم خیالم راحت بشه.خیلی افسرده و استرس شدید گرفتم هرروز کارم گریه کردنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من رحمم پلی کیستیکه نترس منم سینم درد میگیره یکیش وقتی کیست رحمم شدید شه درد میگیره اون خوب شه در ...

درمانش چیه دکتر جراح رفتم گفت تاسه ماه داروبخوروهورمون استفاده نکن

2805

برو پیش دکتر متهصص داخلی تا برات مامو گرافی بنویسه حتما این چه دکتری بودکه ماموگرافی برات ننوشته 

به اون دوست صمیمیت فکر کن که قرار بود توی لباس عروسی ببینیش اما حتی الان نمی دونه کجایی و چی کار می کنی. به اون رابطه ای فکر کن که قرار بود بی تو بمیره ولی بی خبر از تو داره خیلی راحت به زندگیش ادامه می ده. به اون آرزوت فکر کن که به خاطرش شمع‌های تولدتو‌ فوت می‌کردی اما الآن رویاهای دیگه جاشو گرفته. به این فکر کن به این فکر کن ما آدما قسمتی از سرگذشت همیم ولی قرار نیست همیشه باشیم. به این فکر کن همه چیز گذراست. نه اونی که از اول باهاش بودی الان پیشته و نه اونی که الان باهاشی از اول باهات بوده. این زندگی انقدر تورو بالا پایین می‌کنه، انقدر آدم تو زندگیت میاره و می‌بره که یاد بگیری تو تنها کسی هستی که همیشه پیشت می‌مونه. شاید زخم بخوری، حسرت بکشی یا حتی دلت تنگ بشه ولی هیچ وقت تموم نمی‌شی و قوی تر ادامه می دی، تو تنها کسی هستی که تا آخرش هستی، حواست به خودت باشه.🌹