2777
2789
منم در گیر عروسک بازی وخونه سازی ونقاشی.. گاها ماشین بازی 

ای جان. بچت چن سالشه عزیزم؟ من پسرم داره میره تو ۲سال نمیدونم چ بازی هایی باهاش بکنم

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جان. بچت چن سالشه عزیزم؟ من پسرم داره میره تو ۲سال نمیدونم چ بازی هایی باهاش بکنم

جانت بی بلا عزیزم.. دخترم چهارسالشه.. بچه ها یه مقدار که  بزرگتر میشن بازی کردن باهاشون خیلی چالشیه به نظرم چون میخوان تو بازی خودمختار باشن ودستوربدن پشت هم که این موضوع گاها از تحمل آدم خارجه ولی بچه های زیر سه سال راحتتر کنار میان با آدم تو بازی..... شمام میتونی بیشتر با پسرت بازیایی مثل ماشین بازی انجام بدی یا اگه تاب داره تاب بازی یا اگه میخوای زودتر به حرف بیوفته شعر وقصه زیاد براش بگو.. کاغذ بزارجلوش خط خطی کنه بچه های این سن دوست دارن.. اسباب بازی بی خطر که هوشش زیاد میکنه مثل این ساختنیا بریز جلوش بزار درستشون کنه

جانت بی بلا عزیزم.. دخترم چهارسالشه.. بچه ها یه مقدار که  بزرگتر میشن بازی کردن باهاشون خیلی چا ...

ممنون از توضیحت گلم. آره خونه سازی و بازی های هوشی مثل حلقه هوش و مکعب هوش و اشکال هندسی اینا رو همه بلده دیگه خسته شده ازشون. یادش دادم همه اسباب بازی هاش مثل حیوونا ماشینا و... همه رو مرتب کنار هم میچینه بعد میاد صدام میزنه که بیام نگاه کنم بعد میگه تشویقم کن😂خودش دست میزنه برای خودش😁ولی وقتایی کار دارم یا دارم ناهار درست میکنم همش میشینه پای تلویزیون🤦‍♀️عذاب وجدان میگیرم. ولی باید قصه و شعر براش بخونم فکر خوبیه

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
ممنون از توضیحت گلم. آره خونه سازی و بازی های هوشی مثل حلقه هوش و مکعب هوش و اشکال هندسی اینا رو همه ...

خواهش میکنم گلم...همه این بازیا خوبه واینکه چقدر بعضأبچه ها حرکاتشون شبیه همه.. چون دخترمنم یکی از بازیای که انجام میده همینه که اسباب بازیاشو میچینه کنار هم وبقیو رو صدا میزنه که تشویقش کنن.. تلویزیون وکارتون هم خوبه بزاری بچت ببینه ولی به اندازه باشه مثلا روزی دوسه ساعت.. بیشتر نزار که هم چشمش ضعیف میشه خدایی نکرده هم تمرکزش کم میشه..