2777
2789
عنوان

آموزش رایگان دیجیتال مارکتینگ سئو

234 بازدید | 12 پست

سلام من نازی هستم و بیشتر از یک سالِ که تو زمینه سئو کار میکنم ، چندتا تاپیک راجب سئو دیدم و تصمیم گرفتم به صورت رایگان آموزش بدم .

اگه از بین شما کسی هست که  شدیدا علاقه و پشتکار داره  و حس میکنه تو زمینه سئو میتونه کسب درآمد کنه ولی شرایط مالی محدودی داره میتونه رو من حساب کنه .

امیدوارم تو این شرایط اقتصادی گره ای از کار کسی باز بشه.

شماهم اگه تخصصی دارید که هزینه اموزشش بالاست و براتون مقدوره لطف کنید و به بقیه آموزش بدید.

بِسم الله الّرحمن الّرحیم اللّهم صل علی محّمد وآل محّمدوعجل فرجهم 💚
سلام عزیزم به نظرت چقدر باید زمان گداشت برای اموزش؟بازار کار سئو خارج از ایران چجوریه؟

سلام عزیز

کاملا بستگی داره تو چه سطحی باشید

اگه هوش و استعدادت بالا باشه و از الحاظ آشنایی صفر باشی .

حداکثر ۶ ماه با تلاش خودت میتونی وارد بازار کار بشی.

در رابطه با بازار کار خارج از ایران عالیه فقط باید تسلط داشته باشی و رزومه خوب 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام

ممنونم ازتون که به فکر هستین اونم تو این شرایط اقتصادی

چه جور میشه دورتون رو شرکت کرد؟؟؟

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
سلام ممنونم ازتون که به فکر هستین اونم تو این شرایط اقتصادی چه جور میشه دورتون رو شرکت کرد؟؟؟

سلام خواهش میکنم 

از طریق تلگرام منابع براتون میفرستم و ویس اموزشی ، شماهم سوالی داشتید میپرسید 

سلام خواهش میکنم  از طریق تلگرام منابع براتون میفرستم و ویس اموزشی ، شماهم سوالی داشتید میپرسی ...

ممنون

امکانش هست منم شرکت کنم

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
سلام عزیز کاملا بستگی داره تو چه سطحی باشید اگه هوش و استعدادت بالا باشه و از الحاظ آشنایی صفر باش ...

مرسی عزیزم صفر هستم ولی بدم نمیاد یاد بگیرم به خصوص ‌گه به درد خارج از ایران میخوره:آخه الان که واقعا سئو منطقی نیس با توجه به اینترنت ایران