2777
2789
من۱۴ عقد کردم ۱۸عروسی تا درسم تموم شه الانم باردار😂 زود بود ولی خوب دیگه اول اخر باید ازدواج میک ...

😂😂 من اضافه وزنم خیلی زیاده 60 کیلو 😁😕

شرایط مالیتون خوبه؟

برا ما عادیه ولی قرض و قسطمون زیاده

خونه و سایلمم عادیه 

مثلا مبل ندارم

ساده شروع کردم 

ترجیح میدم پولدارم سم بعد اونی که میخوامو بخرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂 من اضافه وزنم خیلی زیاده 60 کیلو 😁😕 شرایط مالیتون خوبه؟ برا ما عادیه ولی قرض و قسطمون زیاده ...

عزیزم اشکال نداره مام معمولیه خداروشکر بدک نیس ولی فک میکردم باید همه چی تموم باشم تا نینی بیارم اما تو این مملکت هرچی بدویی رو ب عقب میری شوهرم عاشق بچه منم از تنهلیی خسته شده بودم بازم بستگی داره نظر خودتون چی باشه اما همینقد ک بچه تامین شه تا حدودی  خوبه، مام کلی قرضو قسط داریم طبیعیه باید از یه جایی شروع کرد... 

خدا بخواد قراره یه مامان ۱۹ ساله پرانرژی شم🧿میشه واسه سالم بغل گرفتن دخترم یه صلوات بفرستی آجی جون🌈
اووخیییی بیاید باهم دوست شیم خب چه باحال  من یه بار تو نی نی سایت گفتم آنقدر خانم ها اذیتم کرد ...

اگه خونواده ها زورت نمیکنن و حرف در نمیارن ، فعلا بچه دار نشی بهتره

حیفه از زندگی کلا ساقط میشی بذار بعدا

عزیزم اشکال نداره مام معمولیه خداروشکر بدک نیس ولی فک میکردم باید همه چی تموم باشم تا نینی بیارم اما ...

ارره منم هم عقیده با توام 

خودمونم دوس داریم دیگه گفتم اول لاغر شم بعد بچه بیاریم😊

شماهم میشید خاله هاش😊🥺

ارره منم هم عقیده با توام  خودمونم دوس داریم دیگه گفتم اول لاغر شم بعد بچه بیاریم😊 شماهم میش ...

عزیزم بسلامتی😘😘😘موفق باشین 

خدا بخواد قراره یه مامان ۱۹ ساله پرانرژی شم🧿میشه واسه سالم بغل گرفتن دخترم یه صلوات بفرستی آجی جون🌈
صد هزارتومن گرون شده دیگه انقدر میگی نمیتونی بخری میلیون گرون نشده که اگه پول داشتی با صدتومن برات ف ...

عزیزم میترسم بشه دو میلیون دیگه هیچی نشه خرید..هرروز میره بالا قیمت