2777
2789
عنوان

کسانی که آلمان مهاجرت کردن راهنمایی میخام

| مشاهده متن کامل بحث + 19140 بازدید | 99 پست

من از طریق ازدواج دارم میرم نامزدم المانه

اره درسته کیس افغانستانی ها رو زودتر قبول میکنن 

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شرایط زندگی اونجا خیلی سخته. کلا خیلی گرونیه. و الان که مهاجر هم قبول نمی کنن. فرقی نداره ایرانی &nb ...

شما از آلمان داری ایران و شرح میدی دیگه؟

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.
یعنی کسی نیست آلمان باشه

سوید بهتره المان سختگیره اتریش سخت گیره دانمارک سختگیره فرانسه خوبه کانادا خوبه همه اقوام اینجا زندگی میکنند امار این کشورارو دارم

من یه روز عضو کادر درمان میشم نگو نمی تونی نمیشه نمیرسی من میخوام میتونم💪💪 ۱۰شهریور وزنمم بوده ۶۵و۷۰۰👈وزن اولیه ۶۵👈 وزن هدف ۵۷😊😘

هر کی میره منم با خودش ببره

روح_آنابل۲ هستم ترکیدم 😑🥀ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..🤌🚶‍♀️اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...👣 اینکه دردِ من ، دردِ تو نباشه ،دردِ.....🖤 لطفا نفری یه حمد برای شفای بیمار کوچولوی ۸ ماهه بخونید...دو صلوات هم برا حاجتم بفرستین😔 قد: ۱۷۰... وزن فعلی: ۷۰ 😑 وزن هدف : ۶۸...وزن هدف اصلی: ۶۵ 😌 
دخترتون مثل برده باهاش رفتار میشه ؟ 😐😂  طبق گفته های اون کاربر

خیر ، مثل پرنسس باهاش رفتار میشه…اون کاربر نمیدونم ازکجا این حرفارو در اورده.

دختر منم اول که میخاست بره یکم میترسید. میگفت میگن المانیا سختگیرن….الان میگه مامان چقدر اینا خوبن🥰

چقدر از مهاجرا خوب استقبال میکنن و همش میخان ازت چیزی یاد بگیرن.

اونایی که بد میگن از المانیا کسانی هستن که میخان اونجا هم مثل شهر خودشون با قلدری و بی نظمی و بیتربیتی کارشونو پیش ببرن

✨✨💫عشق ماندگار….خداست💫✨✨
اره خیلی بدشون میاد از ایرانیا 

نه خیلی توی کشور خودمون ازمون خوششون میاد...

بقیه دنیا هم برامون سر و دست میشکنن 

کلا آلمان از کسی بدشون نمیاد اگر توی روال اداری سردی میبینی کلا سیستم اداری آلمان حتی برای آلمانی ها خوب نیست و بی ادبانه رفتار میکنن 

دستا بالا دستا بالا ...😂😂😂😂میبینم که با ریتم میخونی

ببین عزیزم آلمان یه کشوریه که نیروی کار کم داره 

از هرررر شغلی

و حتی پرستار کودک و‌سالمند

چون جمعیتشون پیر شده 

و‌پذیرش مهاجر دارن به خاطر شرایطشون

ولی خب مسئله ای مه هست اینه که خیلی نژاد پرستن متاسفانه

بین کشورهای اروپایی آلمان توی نژاد پرستی معروفه

نگاه و صداو وجود نازنینتو دیگه واسه همیشه کم دارم مامان بزرگ عزیزم.
آخه من میبینم افرادی که اونجان نسبتا راضین  شما کجا رو پیشنهاد میدی برا زندگی؟

به هر حالا خیلی ها توی همین ایران هم فقط از رضایتشون میگن. کلا اروپا جای سختیه برای زندگی. مالیات بالا - قوانین خیلی سختگیرانه. شرایط سخت کار - گرونی و ............. 

اگه برای بهبود زندگی می خوان برن که خیلی بسته به پول هست. 

اما اگه از اقتصاد نسبی برخوردارید و می خواهید سبکتر باشید باز کشورهای عربی بهترن. 

نه هرکی گفته ، اطلاعات درست نداشته. ببین عزیزم اصلا برای اونا فرق نداره از کجا اومدی .فقط برای گرفت ...

همسرم مدرک فنی حرفه ای داره و مدیر عامل شرکت گاز رسانی هست و مدرک سرتی فیکت هم داره اقدام میکنه بگیره مشکل ما او نجا کار هست میخام بدونم با سرمایه 400 تومن میتونیم بریم و اونجا مشکل کار نداره ما یک خانواده 5 نفره هستیم 

والا شرایط زندگی اونجا خیلی بهتر از اینجاست.من یه بچه دارم از پس هزینه هاش برنمیام و افسردم..اونجا همه دوستام دوتا و سه تا دارن و شاد زندگی میکنن.

ریپلای نکند کسی مرا . بجز اسی جانم  و شمایی که خودم ریپلایت کردم.   زیراحوصله بحث ندارم . اصلا اعلاناتمم چک نمیکنم . فینیش .  
ما هم خیلی از فامیل هامون آلمان هستن حتی افراد درجه یک خانواده ندیدیم این حرفای خنده دار رو بزنن 😁 ...

خنده دار که نیست. قوانینشون سختگیرانه است.

حالا شما ندیدی. طوری نیست. قرار نیست که همه بببین یا بشنون

خیر ، مثل پرنسس باهاش رفتار میشه…اون کاربر نمیدونم ازکجا این حرفارو در اورده. دختر منم اول که میخاس ...

👌عالی موافقم 

خیلی خنده دار بود حرفش 😂 

دخترتون برای تحصیل رفتن؟ 

من آنه ام ۲۵ سالمه 🩵

2810