2777
2789
عنوان

کسانی که آلمان مهاجرت کردن راهنمایی میخام

| مشاهده متن کامل بحث + 19140 بازدید | 99 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همسرم23 سال سابقه کاری داره اما از یکی شنیدیم که به ایرانی ها خیلی سخت کار میدن درسته

اره خیلی بدشون میاد از ایرانیا 

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه 

آلمان نه ولی برادر من خواست از تر‌کیه بره که نتونست چون اونا قوانین سختگیرانه ای دارن اولا باید زبان بلد باشی بعدشم سرمایه دارباشی چون اونا پول میخوان نه مهارت و یکی از اقواممون خواست بره کانادا باوجود سرمایه زیاد هم نتونست بره ودیپورت شد هرچند که خواهر وبرادرشم اونجان درکل اونجا برای ما فرش قرمز پهن نکردن وتاجایی که میدونم باید بشدت کار کنی اونجا وقتی هم که سرمایه داشته باشی خب چه کاریه اینجا میشه بهترین زندگیو کرد

عزیزم چرا اینجا سوال میپرسی آخه؟  برو اوی فیسبوک سرچ کن از کسایی که آلمان هستن بپرس

من در حد خودم اینو بگم که چهارنفر رو میشناسم که اونجا هستن سه نفرشون راضین

ریپلای نکند کسی مرا . بجز اسی جانم  و شمایی که خودم ریپلایت کردم.   زیراحوصله بحث ندارم . اصلا اعلاناتمم چک نمیکنم . فینیش .  
همسرم23 سال سابقه کاری داره اما از یکی شنیدیم که به ایرانی ها خیلی سخت کار میدن درسته

نه هرکی گفته ، اطلاعات درست نداشته.

ببین عزیزم اصلا برای اونا فرق نداره از کجا اومدی .فقط برای گرفتن پذیرش تحصیلی یا کاری باید مراحل قانونیه مورد تاییدشونو طی کنن همسرتون.

برین موسسات مهاجرت راهنمایی کنن.

اتفاقا دخترم میگه اینجا کار زیاده و ادمش کم.

برخوردشونم با مهاجرا بسیار خوبه….مگر کسی خودش بخاد بیقانونی کنه و براشون دردسر درست کنه.

سطح زندگی هم بستگی به مقدار کاریکه میکنید داره.

در کل ازینجا خیلی بهتره

✨✨💫عشق ماندگار….خداست💫✨✨
اونهایی که رفتن. و آلمانی هایی که برای امور کار و شرکت . توی شرکت تردد دارن. 

ما هم خیلی از فامیل هامون آلمان هستن حتی افراد درجه یک خانواده ندیدیم این حرفای خنده دار رو بزنن 😁 کاملا غلط به عرضت رسوندن شایدم خودت مجبوری حرف غلط غلوط بزنی 

المان دکتر و پرستار خیلی کمه تو بیمارستاناشون دکترا از همه جا هستن الا خوده المان... 

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه 
2810