2777
2789

سلام میخام مهاجرت کنیم آلمان ویزای کار همسرم تاسیسات هست جوشکار لوله کش گاز ساختمان میخام از شرایط زندگی اونجا بیشتر بدونم و چقدر پول نیازه برای مهاجرت به آلمان و اینکه میگن به افغانی‌ها بهتر کار میدن یعنی اگه با شناسنامه افغانی بیام بهتره یا فرقی نداره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شرایط زندگی اونجا خیلی سخته. کلا خیلی گرونیه. و الان که مهاجر هم قبول نمی کنن. فرقی نداره ایرانی  و .... مگه اینکه یه مهارت خیلی خاصی باشه که واقعا کسی بلد نباشه. قوانینش شدیدا سختگیرانه است. و با آدم مثل سگ و برده رفتار می کنن. 

افغانی ایرانیش که برا اونا فرقی نداره،…باید رزومه کاری قابل قبولی داشته باشن و مراحلشو طی کنن. ولی ...

همسرم23 سال سابقه کاری داره اما از یکی شنیدیم که به ایرانی ها خیلی سخت کار میدن درسته

شما اونجا بودی؟

نه . اما کاملا آشنایی دارم. بعد هم صرف جوشکار بودن به درد نمیخوره. مدرک می خواد مدرکی که قابل قبول باشه. ترجمه بشه و اونجا قبول کنن.جوشکار تجربی قبول نمی کنن. و کلا تیپ کار جوشکاریشون با ایران فرق داره. و بعد هم حتی مدرک و زبان و .. پذیرش کوتاه مدت کاری باشه. خیلی پول می خواد. 

که اگه اونقدر پول باشه که توی ایران بهترین زندگی رو می کنیم. چی کار داریم توی آلمان ازمون بیگاری بکشن.

2810