2777
2789
عنوان

کسانی که آلمان مهاجرت کردن راهنمایی میخام

| مشاهده متن کامل بحث + 19140 بازدید | 99 پست
یعنی با شناسنامه افغانی بریم بهتره

آلمانی ها که مثل ایران مهاجر نمیپذیره کلی تحقیق میکنه

بنظرت اگه با شناسنامه افغانی بری نمیفهمن؟

آلمان تو این کارا خیلی سخت گیرع

ی وقت به جرم مخفی کردن هویتتون نگیرنتون

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲

سوید بهتره المان سختگیره اتریش سخت گیره دانمارک سختگیره فرانسه خوبه کانادا خوبه همه اقوام اینجا زندگ ...

من دارم الان اپلای میکنم واسه آمریکا و کانادا 

از آمریکا میترسم چون ویزاش سینگله برم تا ۱۰سال نمیتونم برم جایی

مامانم و بابامم نمیتونن طولانی توی هواپیما باشن بیان دیدنم 

خیلی دلم گرفته 

چرا وطن نباید وطن باشه برامون که اینجوری آواره بشیم

دستا بالا دستا بالا ...😂😂😂😂میبینم که با ریتم میخونی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دارم الان اپلای میکنم واسه آمریکا و کانادا  از آمریکا میترسم چون ویزاش سینگله برم تا ۱۰سال ...

مدرکتون چیه 

چقدر برای اپلای هزینه کردید  برای کانادا 

فاند میدن ؟!

من آنه ام ۲۵ سالمه 🩵

همسرم مدرک فنی حرفه ای داره و مدیر عامل شرکت گاز رسانی هست و مدرک سرتی فیکت هم داره اقدام میکنه بگیر ...

ببین الان یه خانمی داره برا کار با شوهرش میره بزار تگش کنم . البته اگه هنوز ایران باشه.

اون که فککنم همین ۴۰۰ هم نداده بود . گفت کارمون مشخصه و در امدشم خوبه ، خونه هم داده بودن . 

✨✨💫عشق ماندگار….خداست💫✨✨
من دارم الان اپلای میکنم واسه آمریکا و کانادا  از آمریکا میترسم چون ویزاش سینگله برم تا ۱۰سال ...

فقط بدون من یکی دوست دارم جای تو باشم

ریپلای نکند کسی مرا . بجز اسی جانم  و شمایی که خودم ریپلایت کردم.   زیراحوصله بحث ندارم . اصلا اعلاناتمم چک نمیکنم . فینیش .  
مدرکتون چیه  چقدر برای اپلای هزینه کردید  برای کانادا  فاند میدن ؟!

مدرکم ارشد برق هست یه شاخه ایی خوندم خیلی روی بورسه و اینکه هوش مصنوعی بلدم و سابقه ی کار دارم و مقاله دارم آیلتسم ۷ونیمه ... تازه جواب آیلتسم اومده 

کانادا فاندش زیاد قابل توجه نیست 

اما آمریکا فول هست ما هم با خودمون پول میبریم 

فعلا که هر دانشگاهی قیمت اپلایش متفاوته اما من چون قبلا اپلای کردم و نتونستم برم الان پول نمیدم 

دوتا از دانشگاه های آمریکا هم ایمیل زدم بهشون که اینجا اوضاع خوب نیست گفتن در صورت پذیرش روی مبلغ فاندم میره 

اره عزیزم، برا مهندسی ارشد اینم پرنسس ما🥰

😍عزیزم ماشاالله چه دختر خانم قشنگی دارید 

ان شاالله که موفق و مؤید باشن 

منم قصد مهاجرت تحصیلی دارم ولی تا چندین ساله آینده فک نکنم شرایطم جور شه ،برای منم دعا کنید 💛

من آنه ام ۲۵ سالمه 🩵

اره عزیزم، برا مهندسی ارشد اینم پرنسس ما🥰

سلامت و شاد باشن

شما حق مادری رو کامل انجام دادی که فرستادیش.دم شما گرم

خدا تصیب ماه هم کنه

ریپلای نکند کسی مرا . بجز اسی جانم  و شمایی که خودم ریپلایت کردم.   زیراحوصله بحث ندارم . اصلا اعلاناتمم چک نمیکنم . فینیش .  
مدرکم ارشد برق هست یه شاخه ایی خوندم خیلی روی بورسه و اینکه هوش مصنوعی بلدم و سابقه ی کار دارم و مقا ...

چه خوب نصف بیشتر راه رو رفتید 

موفق باشید😍 .. منم تو فکرشم 🚶 ولی نه با این مدرک فعلیم می‌خوام باز کنکور بدم 

من آنه ام ۲۵ سالمه 🩵

چه خوب نصف بیشتر راه رو رفتید  موفق باشید😍 .. منم تو فکرشم 🚶 ولی نه با این مدرک فعلیم می‌خوا ...

مدرک الانتون چیه؟

2810