2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منتظر بودم یه نفر تاپیک راجب قد بزنه تا یه حقیقت رو بگم که خیلیا متوجهش نمیشن

نمیدونم متوجه شدید یا نه ولی یکسری افراد دور و برمون هستن که با وجود اینکه قد بلندی دارن ولی وقتی کنار یکنفر که مثلاً پنج سانت از خودشون کوتاه تره وایمیسن ولی انگار نه انگار که تفاوتی وجود داره!!

همه چیز به تیپ بدنی و پوسچر بدنه

باور کنید من انقد آدم دیدم مثلاً با قد ۱۸۰ وقتی کنار یه فرد ۱۸۴ سانتی وایساده انقد رعنا و سینه به جلو و سر بالا ایستاده که حتی در یک لحظه آدم فک میکنه که اینی که واقعا کوتاه تره یزره بلند تر از اون یکی نشون میده

باور کنید این یه حقیقته

خودتون هم مطمئنا زیاد دیدید

پس بجای اینکه روی قد تمرکز کنید بیشتر بر روی نحوه پوسچر و فرم گردن و رعنا بودن طرف دقت کنید لطفاً!

اگه واستون مفید بود یا حتی کور سوی امیدی واستون ایجاد شد لطفاً واسم دعا کنید

مرسی

اره من هستم ، من نامزدم خیلی شبیه خودمه و خیلی دوستش دارم و خیلی باهم اوکیم ، حتی من چند سانت ازش بلند ترم ، اما همش شیک میپوشیم و اینقدر اعتماد بنفس داریم که همه حتی بهمون نگاه میکنن و حتی  نشونمون میدن که چقدر باهم خوبیم و اوکیم . قداتون توی ایران کاملا نرماله همیشه افرادی هستن که ی چیزی بگن برخلاف ما تو باید قبول کنی که این چیزا ارزشی نداره مهم ترین چیز اخلاق و رفتار طرفه و اینکه آدم سالمی باشه.