یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
3 سالش هست دلیلش رو نمیدونم اکثرا میگن از نرسیدن اکسیژن به مغز هست منم زایمانم سخت بود اما تا 3 ماهگی هیچی نفهمیدم از وقتی حساس شدم که دیدم با یک دستش چیزی نمیگیره اون موقع 4 ماهه بود واقعا نمیدونم از زایمان یا از زردی که گرفت یا چی خدا میدونه فقط
3 سالش هست دلیلش رو نمیدونم اکثرا میگن از نرسیدن اکسیژن به مغز هست منم زایمانم سخت بود اما تا 3 ماهگ ...
ماهم هنوز نمیدونیم مادرزادیه یا نرسیدن اکسیژن چون من وبخاطره ۹/۹ زایمان نمیکردن تافشارم رفت رو۱۹ واورژانسی سزارین شدم وقتی بچه م بدنیااومد کبود بود وبندناف دورگردنش ۱۲ روزبستری شد
ماهم هنوز نمیدونیم مادرزادیه یا نرسیدن اکسیژن چون من وبخاطره ۹/۹ زایمان نمیکردن تافشارم رفت رو۱۹ واو ...
عزیزم اگه کبود بوده از هین زایمان اینجوری شده دختر من کبود نبود اصلا و بیمارستانم حرفی از سی پی شده نزد و من از سه ماهی شک به دستش داشتم اما بهداشت میگفت حساسی تا این که هی که بزرگتر میشد من بیشتر از این دکتر به اون دکتر میرفتم و همه میگفتن شما حساسی حتی یک کدومشون با داد بهم گفت رو بچت عیب نزار اما شد آنچه نباید میشد و شکهام بی دلیل نبود و متاسفانه دخترم سی پی بود