2777
2789

دو ساعت تمام صدای یه نفر رو شنیدی الان باز باید بری ویس همین تدریس  امروز رو گوش بدی 

چون امتحانه و حتی از ویسشم سوال میده     

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻

ستمع

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh

حسش مزخرفه:) 

من دختریم ک شاید بخاطر دردام یه روز کاملو تو تختم بمونم شاید یه شب تا صبحو و اشک بریزم ولی هیچوقت کم نمیارم بازم قوی پا میشم  .  من یه دختریم که عاشق موسیقیه عاشق خوردن یه فنجون  قهوه  توی هوای پاییزیه  .،  عاشق قدم زدن زیر بارون،  و صد البته عاشق عشقش عشقی ک براش جنگید.  ( یه صلوات برام بفرستین) #عاشقش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ستمع

بخدا جر داریم میخوریم دست این استاد امروز امتحان گرف فردا هم درس امروز رو امتحان میگیره 

یه جوری دقیق باید ویس و جزوش رو بخونی که اگه کوچیک ترین چیزی از قلم بندازی از همون سوال میده  

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻
بخدا جر داریم میخوریم دست این استاد امروز امتحان گرف فردا هم درس امروز رو امتحان میگیره  یه جو ...

نکبتا عقده ای ان

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh
میخوای بده من گوش بدم برات تعریف کنم😑

نمی تونی درباره بارداریه باید آناتومی رحم و اینا رو بلد باشی  

نکبتا عقده ای ان

خیلیییییییییی

دانشجو پزشکی؟  معمولا دانشجو های پزشکی اینجورن

پیراپزشکی مامایی میخونم