2777
2789
عنوان

دی جی موویز فیلم بازا

2777 بازدید | 20 پست

کسی هست از این سایت فیلم دانلود کنه؟ الان میتونید فیلم دانلود کتید؟ از سایت آپ تی وی که فیلم های سانسور شده میذاره میتونم فیلم دانلود کنم ولی از سایت دیج ی مووویز نمیتونم😢 یعنی دیگه فیلم بدون سانسور هم نمیتونیم ببینیم،؟؟؟ سایت دیگه میشناسید مثل دیج ی موویز باشه؟  

ماهی ۵۴ سابق هستم که سال ۱۴۰۱ کاربری نه ساله ام تعلیق شد. دیگه خودتون حدس بزنید چرا‌. من از تبار غربتم، از آرزوهای محال🍃🍁

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دیدی مویز بخوای فیلم ببینی باید اشتراک داشته باشی اره؟

بعضی فیلماش آره بعضیا نه

ماهی ۵۴ سابق هستم که سال ۱۴۰۱ کاربری نه ساله ام تعلیق شد. دیگه خودتون حدس بزنید چرا‌. من از تبار غربتم، از آرزوهای محال🍃🍁

لیست سایت‌هایی که «بدون سانسور» میتونین ازشون فیلم و سریال دانلود کنین

💻رایگان:

Film2media

Sermovie

Almasmovie

Mobomovie

Moviecottage

Azintv

Tajdownload

💻نیمه اشتراکی (هم رایگان هم پولی):

Digimoviez

Avamovie

ZarFilm

FoxMovie

ValaMovie

💻 اشتراکی

Nightmovie

Warez-IR

30nama

SerialBaran

KingMovie

Hylimoviez

💻تماشای آنلاین فیلم و سریال خارجی:

1. fmovies

2. movies2watch

📱لیست اپ های گوشی برای تماشای فیلم و سریال بدون سانسور با زیرنویس چسبیده

1. بلبل جان

2. مووی باکس (ایرانفلیکس)

3. لیمو (شماره تلفن میخواد ولی ایرادای نداره)

4. مووی جوان

5. کلوب فیلم

من از کانال های تلگرامی فیلم میگیرم، بدون سانسور یا تو گوگل سرچ میکنم (اسم فیلم مینویسم اخرش مینویس ...

تلگرامم هی قطع و وصل میشه نمیشه

لیست سایت‌هایی که «بدون سانسور» میتونین ازشون فیلم و سریال دانلود کنین 💻رایگان: Film2media ...

آی خدا خیرت بده مرسی