2777
2789
عنوان

وقتی از همسرتون ناراحتین میتونین درخواستشو قبول کنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 41 پست
مردا عمرا طرف خانوادشون رو به خانماشون نمیدن یعنی خیلی کم پیش میاد.وقتی میای پیش شوهرت میگی فقط رابط ...

متاسفانه اینقد حرمت سرم میشه نمیتونم جواب اون عفریته خونه خراب کن رو بدم  

بخاطر مادر شوهر بد دهنم ی سال قطع ارتباط کردم همسرم هم کنار اومد چون خود مادر مریضش از دهنش در رفت  گفت نیا خونم😂😂

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میدونم چی میگی 

ولی اونا حرمت حالیشون نیس متاسفانه 💔

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

ببین من ۱۰ ساله ازدواج کردم محاله مادرشوهرم رو نبینم و منو با حرفاش نچزونه اوایل میومدم به شوهرم میگفتم ی کلمه حرفی نمیزد بعد ی مدت میگفت تو همه حرفا رو بکنایه میگیری مادرم منظوری نداره الان چن ساله دیکه هر چی میگه منم جوابشو میدم تو دلم نمونه هرچند خیلی دیر شد همین خانواده منو عصبی کردن 

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

دوستان معذرت میخوام اولا چرا رابطه این خانوم و شوهرشو نقل کردین یعنی چی میپرسین هر روز صبح ؟؟حریم خصوصی دیگران ب ما چ ک نقلش میکنین؟؟دوما آدما با هم فرق دارن هر کسی ی پتانسیلی داره قرار نیس همه مث هم باشیم

بعدشم اگ واقعا متاهلید ی خانوم متاهل این درک داره ک رابطه زناشویی رو تحت شعاع خاله زنک بازیا نمیکنه چون میدونه تنها کسی ضرر میکنه خودشه

دوستان معذرت میخوام اولا چرا رابطه این خانوم و شوهرشو نقل کردین یعنی میپرسین هر روز صبح ؟؟حریم خصوصی ...

من نگفتم هرروز صبح.ولی چون هر زنی دوس داره صبحا راحت بخوابه اگه شوهرم باز پشت مادرش نبود حرفشو گوش میکردم مثل قبلاً اما الان ارزش ندارن خوابمو خراب کنم

ببین من ۱۰ ساله ازدواج کردم محاله مادرشوهرم رو نبینم و منو با حرفاش نچزونه اوایل میومدم به شوهرم میگ ...

منم عصبی شدم خیلی زیاد تو خلوتام همش تو ذهنم در حال جنگ با مادرشم اگه چیزی هم بگم میگه مادر مظلومم منظوری نداره

من نگفتم هرروز صبح.ولی چون هر زنی دوس داره صبحا راحت بخوابه اگه شوهرم باز پشت مادرش نبود حرفشو گوش م ...

پس دوستان بد متوجه شدن ک از راه نرسیده حرف میزدن راجبش. شما نمیتونی بین مادر و پسر قرار بگیری اونم با بحث دعوا...خب؟؟باید چیکار کنی تنها کاری ک از دستت برمیاد اینه ک بشینی ب شوهرت بگی دوستداری عادلانه قضاوت کنه ی تنه ب قاضی نره چون تو دشمن مادرش نیستی اونم ی زنه مث تو و این وسط شوهرت اگ بین شما دخالت میکنه باید چجوری رفتار کنه ک ن دل تو بشکنه و ن دل مادرش

منم عصبی شدم خیلی زیاد تو خلوتام همش تو ذهنم در حال جنگ با مادرشم اگه چیزی هم بگم میگه مادر مظلومم م ...

به عنوان ی خواهر بهت میگم کاری که من به خودم کردم رو شما نکن فک نکنی مادرش پشت سرت میگه باادبه جواب نمیده عروس خوبیه میگه سادست حتی بلد نیست حرف بزنه و از این سادگیت بیشتر سواستفاده میکنه پس هر چی گف جوابشو با خنده و شوخی بده رابطه خودتو ک شوهرت رو هم بخاطر اون مادرشوهر بی ارزش خراب نکن.الان بزار شوهرت بیاد آشتی و منت کشی ولی دفعه بعد مسائلت رو با مادرشوهرت همونجا حل کن و با خیال راحت بیا خونه خودت

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

اسی قصد مسخره ندارم فقط یه خاطره یادم اومد 

شیفت شب بودم توی زایشگاه هرکی میومد کیسه ابش پاره شده بود و علتش هم رابطشون بود 

اقا چیکار دارین هرکییییی میومد با پارگی کیسه اب علتش همین بود 

ما تاصبح بیدار بودیم ساعت ۸صبح یکی اومد دوباره گفت صبحی نزدیکی داشتم بعدشم ابریزش گرفتم 

دکترم شب بیدار بود باهامون وخسته و عصبی  گفت یکی نیست به اون مرد بگه مرد حسابی مردم اول صبح صبحونه از گلوشون پایین نمیره توچطور حال داشتی پاشی برا رابطه🤣🤣🤣🤣🤣🤣

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸