2777
2789
عنوان

بیقراری دختر 3ساله

532 بازدید | 23 پست

دخترم سه سالش تموم شده خیلی ناآرومه دیگ خسته شدم😢😢 ازاول که به دنیااومده بود همین طوری بود میترسم مشکل داشته باشه کسی بچش این طوری بوده اصلا آروم وقرارنداره همش گریه میکنه بهونه میگیره تحرکش بالاس نمیتونه جایی بشینه مهمونی که میریم یک جانمیشینه فقط ازمن میخواد دور باشه 😔

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یاد دختر خودم افتادم ،دختر منم خیلی بی قرار بود از سه سال به بعد بهتر شد و بعد از ۵سالگی خیلی بهتر شد طوری که الان که کلاس اوله خیلی با اون موقع اش فرق کرده ،خیلی نق میزد و بی قرار بود و مدام گریه ...حتی تو پارک هم بیقرار بود ...لجبازی میکرد...ولی ما خیلی باهاش مدارا کردیم خیلی به دلش بودیم ...باهاش مدارا کن دعواش نکن دست خودش نیست ...

بله تمرکز داره وجمله بندیهاشم خوبه

خدا رو شکر. اگه موقعیت مالی خوبی دارید بزار مهد انرژیش تخلیه بشه اگه نه هر روز ببرش پارک تا ظهر بیار ناهارشو بده باز پارک چاره اش همینه 

آنرا که منم چاره، بیچاره نخواهد شد.
یاد دختر خودم افتادم ،دختر منم خیلی بی قرار بود از سه سال به بعد بهتر شد و بعد از ۵سالگی خیلی بهتر ش ...

واقعا خوب شد؟؟ بخدا من و شوهرم چند شب پیش هردو گریه کردیم از دستش، دیگه فکر کن تا کجا می‌رسونه که مرد گنده گریه میکنه یعنی مسافرت و مهمونی و ...همه چیزو کنسل کردیم

پسر منم خیلی حرف میزد و شیطنت های خاص خودشو داشت ولی من همیشه قربون صدقه اش میرم فکر نکنم تا حالا که ده سالش شده من به اندازه ده بار دعواش کرده باشم. بچه ها معصومند هر روز میبرذمش پارک خودم هم باهاش عشق کردم تا حالا که کم کم وارد نوجوانی شده. صبری خوصله از خدا بخواه و عشق.

آنرا که منم چاره، بیچاره نخواهد شد.
2810