2777
2789
عنوان

فیشیال صورت چیست؟

1681 بازدید | 6 پست

اگرچه دستیابی به پوست سالم در خانه امکان پذیر است، اما بسیاری از افراد در صورت نیاز به کمک اضافی به متخصصان مراقبت از پوست مراجعه می کنند. و یکی از درمان هایی که اغلب به آن روی می آورند، درمان اساسی صورت است. اما به هر حال فیشال چیست؟ اگرچه نام آن بی تکلف است، اما این درمان واقعاً می تواند برای پوست مفید باشد، به خصوص به این دلیل که هر صورت متناسب با نوع پوست فرد است. برای نگاه عمیق ما به این درمان آبگرم محبوب، ادامه مطلب را بخوانید.

برای خرید ماسک اکلادو از فروشگاه تخصصی محصولات کابین پوست اکلادو اقدام کنید.

صورت یک هدیه عالی در آخرین لحظه است. برای ایده های بیشتر، راهنمای هدیه لحظه آخری ما را بخوانید.

فیشیال صورت چیست؟

یک درمان اساسی صورت یک درمان پوستی است که منافذ پوست را پاکسازی می‌کند، سلول‌های مرده پوست را لایه‌برداری می‌کند و مشکلات رایج پوست را با یک ماسک سفارشی درمان می‌کند. این فرآیند چند مرحله ای به منظور جوانسازی و تغذیه صورت است و باعث می شود پوست سالم تر و جوان تر به نظر برسد. همچنین یک درمان آبگرم محبوب برای نوازش و آرامش، درست در همان بالا با ماساژ است.

در حین انجام عمل صورت چه اتفاقی می افتد؟

هر صورت با یک مشاوره شروع می شود که به متخصص زیبایی کمک می کند تا محصولات مناسب را برای نوع پوست و نگرانی های شما تعیین کند. پس از مشخص شدن آن، بخش آرامش بخش آغاز می شود! بیشتر فیشال‌های اولیه شامل نسخه‌ای از پنج مرحله زیر است:

1. پاکسازی

زیبایی‌شناسان یک پاک‌کننده را روی صورت، گردن و دکلته ماساژ می‌دهند تا هر گونه اثری از آرایش و آلودگی پاک شود. با استفاده از آب گرم همراه با اسفنج صورت، پارچه یا پد پنبه ای، پاک کننده را پاک می کنند، صورت ها را خشک می کنند و پوست را ارزیابی می کنند. این مرحله به آن‌ها کمک می‌کند تا مشخص کنند که چه نوع ماسک سفارشی را بعدا اعمال خواهند کرد.

2. لایه برداری

بسته به اسپا که از آن بازدید می کنید، متخصص زیبایی ممکن است سلول های مرده پوست را با یک کرم لایه بردار یا اسکراب پاک کند و/یا منافذ را با بخار باز کند.

3. استخراج

این فرآیند برای پاک کردن منافذ فردی که با چربی اضافی یا سلول‌های مرده پوست مسدود شده‌اند، انجام می‌شود که می‌تواند باعث ایجاد جوش‌های سرسیاه و آکنه شود. زیبایی‌شناسان استخراج را با دست یا با ابزار فلزی مخصوص انجام می‌دهند.

4. ماساژ

صورت معمولاً شامل ماساژ صورت - و اغلب قسمت بالای بدن نیز می شود - که ممکن است برای بهبود تخلیه لنفاوی استفاده شود.

5. ماسک و موارد دیگر

سپس زیبایی شناسان از یک ماسک سفارشی استفاده می کنند، شاید یک ماسک بر پایه خاک رس برای درمان چربی یا یک ماسک آبرسان برای مبارزه با خشکی. اگر در روز باشد، صورت با یک سرم، مرطوب کننده و ضد آفتاب به پایان می رسد.

انجام یک صورت چقدر طول می کشد؟

اکثر فیشال های اولیه 60 دقیقه دوام دارند.

🌸فالله خير حافظا و هو ارحم الراحمين🌸👶🏻+👦🏻=❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فیشیال اشتباهه.. Facial

از بین ای همه مطالب فقط اینو دیدی 😕

بیزارم از دین شما ….نفرین به آیین شما…..به وعده بهشت زمین را برای زمینیان جهنم کرده اند ….توی کشور اسلامی زندگی میکنیم ولی حسرت کشورای کافر رو میخوریم …گاه عبادت خداوند یعنی …دست پیری را گرفتن …تکه نانی به گرسنه ای دادن …شاد کردن دله غمگینی …نبردن عابروی مؤمنی …انسانیت مذهب خداست 
2805

سلام من فشیال در کلینیک شی لیزر در سعادت اباد ❤️ پیش خانوم دکتر المیرا صدیقی انجام دادم واقعا راضی بودم ماندگاریشم خوب بود از برند خوبی هم استفاده کرد شمارش 02126654500 اسم سایت هم شی لیزر بود . نمونه کار هاشون داخل سایتشون هم هست ❤️