2777
2789

من پنج شش روز از مریضیم میگذره ، الحمدالله حالم خیلی بهتره ولی خب دهنم به شدت بی مزه و بی اشتهام ، از طرفی چرک خشک کن میخورم باید معدم پر باشه و نمیتونم پر کنمو چرک خشک کن میخورم الان معدمم درد گرفته 

طبیعیه دهن بی مزه باشه اینقدر؟  کسی تجربه ایی داره؟

من مامان یه دونه محمدحسینم 😊😊

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

اره من هفته اول دهنم بدمزه بود هیچ بو ومزه ای متوجه نمیشدم اشتهام صفر فقط ابمیوه چایی ابلیمو عسل میخوردم الان هفته دومم سرفه هام مونده اشتهام یکم بهتر شده چرک خشک کن ازیترومایسین ۵۰۰ میخوردم که اصلا بهم نمیساخت 

دهن منم همش تلخه ۱۰ روز گذشته یه کم بهتر شده

یسری مواد غذایی هست سعی کنین نخورید 

چون تلخی دهنتون بدتر میشه 

البته برای من ک اینطور بود 

مثل ماست .عسل .سیبزمینی سرخ شده .تخم مرغ ابپز .سوپ .مرغ

واقعا عذاب اور بود 

2804
اره من هفته اول دهنم بدمزه بود هیچ بو ومزه ای متوجه نمیشدم اشتهام صفر فقط ابمیوه چایی ابلیمو عسل میخ ...

من کوآموکسی کلاو ۶۲۵ که خیلی قویه 😔

ادامه ندمم عفونت میمونه تو تنم ، موندم چکار کنم

این که چیزی نیست فدات، تازه این بیماری دو مرحله ای، احتمالا یه دوره دیگه دوباره بیماری شدت میگیره&nb ...

ینی من الان بهترم ، چند روز دیگه دوباره شروع میشه دردا؟؟!!!

2805
اره واقعا  پسر من 6 سالشه الان بعد یک ماه هنوز سرفه میکنه

من پسرم ازچهارشنبه درگیر شده امروز نفرستادمش پیش دبستانی ،میخواستم فردا بفرستمش ، بنظرتون واگیر داره ؟