2777
2789
آررررررره دخترههههه😍😍😍😍 پاشو دست بکار شو 😂

🤣🤣

خدایا تو میدونستی من بچه نمیخوام ، تو میدونستی از پس یه بچه دیگه بر نمیام تو این هیری ویری به جای خونه به من بچه خداخواسته میدی؟ باشه مشتی دمت گرم منم هدیه ات رو پس نمیدم با جون و دل نگه میدارم دستتم درد نکنه ❤ ولی میشه بعدش بهم خونه بدی؟ اینایی که داری میبخشی سایه سر میخوان قربونت برم💔 یه خواهش دیگه☝🏻 حالا که بچه دادی ،  میشه دختر باشه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب خوبه که بعضی از بچه ها تو یه سنی یهویی قد میکشن نگران نباش زیاد حساس نشو 

آخه میدونی تا میام یکم بهش فکر نکنم دختر خواهرم میاد با اون مقایسه میکنم که نه ماه کوچیکتره اما دقیقا هم قد پسره منه 

یدونس برا هفت پشتم بسه

نه تک فرزندی خوب نیست بنظرم دومی بیار ولیباید فاطله سنی    خوبباشه من دختر بزرگم‌۱۰ سالشه دومی ۶ سال سومی ۱۰ ماه    من کلا ۲۶ سالمه

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
تموم کردم😕🤦🏻‍♀️

اگر نمیخوای والان بچه کوچک داری زود یفکری بکن

خیلی سخته من خودم ۷ سال گذشت تا دوباره الان باردارم تازه بازم میگم باید به درسای بچه هم برسم البته تا حدی از آب وگل دراومده خیالم یکم راحته

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
آخه میدونی تا میام یکم بهش فکر نکنم دختر خواهرم میاد با اون مقایسه میکنم که نه ماه کوچیکتره اما دقیق ...

دخترخواهرشوهرمنم 3ماه ازدخترمن بزرگتره ولی هرکی اونودیده میگن بهش میخوره پنج شش ساله باشه ازبس که قدبلنده تازه سه سالشه

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
خو شیر خشک بده اگه نداری فردا بگیر، دیگه مجبور که نیستیم والا  😤😁

من از بدو تولد تا ۶ ماهگی میدادم‌تا بش غذا دادم‌خود بخود شیشه رو از شانس بد من قط کرد دیگ‌  فقط روسینم‌موند الان ۱۰ ماهشه   شیشه نمیگیره هرجا منو میبینه میگ‌مممممم  یعنی سینه بده سینم‌ کش لوله شده. بخدا 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
نه تک فرزندی خوب نیست بنظرم دومی بیار ولیباید فاطله سنی    خوبباشه من دختر بزرگم‌۱۰ سالشه ...

نمیتونم

از پس 2 تا برنمیام مالی و روحی

خدایا تو میدونستی من بچه نمیخوام ، تو میدونستی از پس یه بچه دیگه بر نمیام تو این هیری ویری به جای خونه به من بچه خداخواسته میدی؟ باشه مشتی دمت گرم منم هدیه ات رو پس نمیدم با جون و دل نگه میدارم دستتم درد نکنه ❤ ولی میشه بعدش بهم خونه بدی؟ اینایی که داری میبخشی سایه سر میخوان قربونت برم💔 یه خواهش دیگه☝🏻 حالا که بچه دادی ،  میشه دختر باشه؟
2810