2777
2789
عنوان

چطور خبر بارداریمو ب شوهرم بدم😥

1859 بازدید | 23 پست

میترسم خوشحال نشه اخه دوساله ازدواج کردیم همیشه تا میگفتم بچه میگفت دوسندارم (بچه هارو خیلی دوسداره ولی برا خودمون میگفت فعلا نمیخوام بهش فک کنم و دوسندارم)

الان نمیدونم چی بهش بگم امروز بی بی چک زدم مثبت بود میخوام الان ک اومد خونه بهش بگم ولی نمیدونم چکار کنم میترسم دوسدارم ذوق کنه ولی اگه ناراحت شد چکار کنم😭 چطور بهش بگم لطفا راهنمایی کنید😥

بچه ها نخندین🚶‍♀️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من بیبی چکمو با ی لباس نوزادی زدم ب دیوار راهرو وقتی اومد درو باز کرد دید ذوووووقققققققق قهقهه

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

شوهرم عاشق شجریان هست و وقتی ناراحته فقط با صدای ایشون اروم میشه و ب بقول خودش امید ب زندگی داره همیشه گوش میده همیشه هم بهم میگه وقتی باردار شدی باید همش شجریان بزاری گوش بدی تا بچم دنیا اومد مث خودم با شجریان اروم شه (همین ک میگن وقتی بچه تو شکم مادر هرچی رو زیاد بشنوه دنیا اومد با همون هم اروم میشه)

الان بنظرتون بگم عشقم اهنگ های شجریانو برام میفرستی اگه گفت برا چیتع تو طرف دارش نبوددی بگم برا بچت بزارم اروم شه 😥😍

بنظرتون خوبه برا گفتن خبر بهش🙈😥😊

بچه ها نخندین🚶‍♀️
بچه نمیخاست پس چطور حامله شدی 😁

نمیدونم میگفت با این شرایت اقتصادی و سختی نمیخوام فعلا (شرایطمون خیلی سخته داریم دنبال خونه برا اجاره میگردیم ولی پول نداریم کرایه خیلی بالاس خیلی خستمه😥)

جلوگیری طبیعی نمیدونم از دستش در رفته😂

بچه ها نخندین🚶‍♀️

داماد مام همین بود می گفت مگه سرت درد می کنه ولی خیلی ذوق زده شد

#تیکه_کتاب مردم فکر می‌کنند که فرق بین خوش‌بین‌ها و بدبین‌ها در شخصیت است؛ ‌امّا من معتقدم تمامش به ناتوانی در فراموش کردن برمی‌گردد. هرچه قدرت حافظه‌تان بیشتر باشد، شانس خوش‌بینی‌تان کمتر می‌شود. داشتن حافظهٔ پایدار مصیبت است. وقتی زنان سالمند قبرسی کسی را نفرین می‌کنند، آرزو نمی‌کنند اتفاق خیلی بدی بیفتد. دعا نمی‌کنند که به آن‌ها صاعقه بزند، اتفاقات غیرمترقبه‌ای بیفتد یا یک‌دفعه ثروتشات را از دست بدهند. فقط می‌گویند: خدا کند هیچ‌وقت نتوانی از یاد ببری. ✍🏽 #الیف_شافاک 📕 #جزیره_درختان_گمشده
بیشتر ببینید
این کارا چیه عکس بی بی چک بفرست بگو مبارکه بابا شدی

نمیدونم اخه قبلا ب شوخی میگفتم خیلی جدی هم پاش وایمیسادم ولی هیچ ذوقی یا خوشحالی نکرد الان میترسم بگم هم همون طور شه بعدش همش عذاب وجدان میگیرم 

ی وقتایی بهش میگم دوسمنداری برا همین نمیخوای مامان بچت بشم عصبی میشه میگه این چ حرفیه ووو

بچه ها نخندین🚶‍♀️
داماد مام همین بود می گفت مگه سرت درد می کنه ولی خیلی ذوق زده شد

خدا کنه یعنی طوری بود ک وقتی پدر یا مادرش هم میگفتن بچه دار شین عصبی میشد میگفت من چکار کردم برا شما ک بچه بخواد برا من کنه😥

بچه ها نخندین🚶‍♀️