2777
2789

خانوماااا سوااالللل من میکرو انجام دادم ۱۷ شهریور ماه گفتن پوستت چربه و گروه خونی او منفی و خونریزی زیاده ماندگاری کمتره گفتم کمه کم چقدره گفتن ۱ سال ولی برای من بعد ترمیم اول تمام یک رج از بالا و یک رج از پایین به مرور ریخت بهشون گفتم گفتن برای ترمیم بعدی فیکس میشه موندم چ کار کنم آیا واقعا پوست چرب ماندگاری نداره یا کار اینا اینجوری بوده

منم میخوام برم. شنیدم روپوست چرب ماندگاریش کمه.. دودلم

تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲🤲🤲 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همش‌الکیه برامنم ریخت بعد۳روز براخواهرمم ریخت خیلی اشعال اگرم بمونه سبزمیشه کلا میکرو اشغلاله باورنکن من پوستم اصلاچرب نیتس همش الکی میگن

همه زندگیم دخترم و پسرم هستن خدایا بابتشون هزاران بار شکر گذارتم

دقیقا بخاطر پوستتو 

منو مامانم و خواهر و دختر داییم یجا میریم انجام میدیم خیلیم معروفه 

ابرو منو خواهرم پاک میشه 

ابرو مامانمو دخترداییم بعد چند سال نیاز به ترمیمم ندارن 

برای حاجت دلم دعاکنیدشایددعاتون درحقم مستجاب شد🌹

عزیزم برای پوست چرب ماندگاری نداره . منم مثه شما انجام دادم البته فیبروز برای ترمیم رنگش ریخت دوباره ترمیم رفتم اونم نموند 3 بار رفتم انجام دادم بعد دو سه ماه کم رنگ کم رنگ شد  

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 

اوه منم پوستم چربه

گروه خونیمم O

پس انجام ندم

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
دقیقا بخاطر پوستتو  منو مامانم و خواهر و دختر داییم یجا میریم انجام میدیم خیلیم معروفه  ...

اااا اخه من میگم ۱ سال بمونه طبق هزینه ایی که می‌کنیم نه ۲ هفته لای ابروهام خطوط هست ولی چیزی که اضافی زدن همه ریخته

اصلا فایده نداره رو پوست چرب ماندگاری نداره من چند بار انجام دادم پولمو انگار ریختم تو آشغالی میخوام کاشت کنم دیگه

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 
2810