2777
2789
اگه پیش دبستانی رو خوب بگذرونه و یاد گیریش خوب باشه و روابط اجتماعی خوب داشته باشه اسمشو مینویسم ولی اگه یادگیریش خوب نباشه و نتونه از عهده ی کارهاش بر بیاد و گلیم خودشو از اب بکشه میذارم بزرگتر بشه یک سال شمام همینکارو بکن ببین پسرت چجوریه شرایطش
خدایا شکرت..... به خاطر فرشته ای که بهم هدیه دادی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ناهید جون پسرم روابط اجتماعیش خیلی خوبه پیش دبستانی روهم خوب گذروند فغقط خیلی تنبلی می کرد هم برارفتن صبابه پیش دبستانی هم درنوشتن تکالیف حالا نمی دونم چیکارکنم اگه نزارم می ترسم یه سال عقب بمونه
باخداباش پادشاهی کن بی خداباش هرچه خواهی کن
سلام، دختر من متولد 23 شهریوره، هفت ماهه هم بدنیا اومده، امسال برای سال اول ثبت نامش کردم، خیلی دوست داره زودتر بزه و قبل از پیش دبستانی خوندن رو کامل بلد بود، هیچ مشکلی هم باهاش نداشتم، امیدوارم هر تضمینی می گیری موفق باشی ، مطمئنن پدر و مادر بهترین رو برای بچه هاشون میخوان ، فقط یه جوری نباشه وقتی بزرگ شد بگه کاش منو زودتر فرستاده بودید
سلام این دغدغه اکثر مادرانیه که بچه هاشون متولد شهریوره منم این مشکلو برای پسرم دارم البته مهر باید بره پیش 2 شهریور 89 هست وهنوز تصمیم نگرفتم امسال پیش 2 بزارم یا سال دیگه البته به لحاظ هوش ویادگیری مشکلی نداره فقط از نظر جثه وقد نگرانم لطفا اگر تحقیقی در این مورد کردید یا تجربه ای دارین دریغ نکنید ممنون
پسر من مرداد ٨٨ خیلی ریزه و خجالتی ، واسه تست مدرسه که بردم اصلا همکاری نکرد ، پیش دبستانی هم تو مهد رفته بود ، مشاورای مدرسه هایی که بردم همه گفتن دوباره پیش بذارمش تو مدرسه اولش مقاومت کردم ولی بعد حساسیتو گذاشتم کنار دیدم واقعا ممکنه اذیت بشه چون کلاس اول هم سنگینه ممکنه تا بیاد به مدرسه عادت کنه ضربه بخوره واسه همین تصمیم گرفتم توی مدرسه ای که میخوام بذارم بره اول امسال رو دوباره پیش رو بگذرونه امیدوارم تصمیم درستی گرفته باشم
اخه چرا میخواین یه سال دیرتر بفرستین ؟ پس مدارس بعضی کشورها که از 4 سالگی شروع میکنن چیه پس ؟ اگه به خاطر قد و جثه شون میگین که بخدا ریزترها زبل ترن
ما یک مشت خاطره‌ایم.. هر کدوم برای کسی تلخیم
منم پسرم شهریور 88. دیروز بردم سنجش خوب همکاری نکرد خانومه گفت سنش کمه . برای مشاوره تخصصی فرستادم مرکز . اونجا اگر بهم پیشنهاد کنن دیر بفرستم گوش می کنم به حرفشون.
هیچ وقت امید را از کسی نگیریم. شاید اون تنها چیزی هست که داشته باشه.
چه عجیبین شماها! من نیمه اولی بودم مامانم منو 1 سال زودتر هم گذاشت کلاس اول! یعنی هنوز 6 سالم هم نشده بود! الان 1 سال و خورده ای از همه هم کلاسیام جلوترم همیشه کوچیکتر ازهمه بودم و باهوش تر چه تو مدرسه چه دانشگاه خیلی حس خوبی بود همیشه نیمه دومی هایی که بزرگتر بودنو مسخره میکردن تو مدرسه فکر میکردن رد شدن بخاطر همین داداشم که نیمه دومی بود رو یه سال جهش خوند که عقب نمونه بعد شماها میخواین 1 سال دیر بفرستین مدرسه؟؟؟؟؟ خیلی ظلمه در حق بچه عمرش تلف میشه
2810