2777
2789
عنوان

درمورد صاحبخونه

129 بازدید | 11 پست

بچه ها من تازه چندماه اومدم سر این‌ خونه

ولی بشدت صاحبخونمون گداعه و بدجنس

اول ک اومدیم تمام دیوارا شوهرم رنگ زد هنه جا داغون بود

بعد تا ما اومدیم زد لوله دستشویی ترکید اب ورداشت خونه رو انقد خسیس بود یکی نیاورد درست حسابی تعمیرش کنه 

بعد پمپ ابش خراب بود از قبل تا نا اومدیم گفت تفری ۶۰۰ تومن بابد بدید بخاطر تعمیرش!!!! بعد بشدت بی ادب مرده گداعه 

کلا شوهرم شبا از سرکار میاد خونه صحبت نیست غروبا نیست

ماهم بی سر صدایم اصلا صدامپن در نمیاد

امشب داشتیم تلویزیون میدم ب شوهرم اس داده صدای تلویزیون کم کنین من باید بخابم ۴ صبح پاشم 

بخدا قسم صداش انقد کم‌بود اتاق میرفتی نمیشنیدی

بهد خودشون شبا تا ساعت ۲ بدو بدو 

زنش بلند بلند حرف میزنع انقد سر صدا میکنن حد نداره

من دلم میخاد ار این خونه بی صاحاب پاشم نمیدیم تیر ماهه تا تیر این مارو دیونه میکنه

میتونم تا یماه واس این خونه بنظرتون مستاجر پیدا کنم؟؟ اصلا بلند شم؟؟

نه اثاث هات داغون میشه کاری ب شما ندارم که محل نده ب غر غرااش ماهم صاحبخونم خوبه ولی سخت گیر زنگ میز ...

اخه خودشون این همه سر صدا میکنن بخدا دو شب

ما صدای تلویزیونمون خیلی خلی کم بود یعتی جی اخه

ی خونه همین چنتا بالاتر همین آپارتمان هست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
نمیدونم من مستاجرم تا خالا برام پیش نیومده این چیزا 

یکی باشه اهل سر و صدا یچی

مستحرای قبلی همه از دست سر صداشون نالان بودن

بنظر بلند بشم؟؟؟ این الان اینجوریه فردا پس فردا یکی بیاد یا ی جشنی بشه میاد داحل خونه

والا چی بگم بهرحال شما داری پول میدی باید آسایش داشته باشی

اره دیگ ۳۰۰ میلیون شوخی نیست ک

بنظرت بگم الکی یجا خونه خریدم میخام پاشم پولو میده؟؟؟ یا بایذ ی مستاجر پیدا شه بیاد بعد پولو بده

اره دیگ ۳۰۰ میلیون شوخی نیست ک بنظرت بگم الکی یجا خونه خریدم میخام پاشم پولو میده؟؟؟ یا بایذ ی مستا ...

چون زودتر از موعد دارید بلند میشید باید از یک ماه قبل اطلاع بدید دیگه بستگی به خودش داره