2777
2789
عنوان

رفلاکس کودک دوساله

1199 بازدید | 10 پست

سلام یک هفتع است درگیرشمدخترم رو  دکتر بردم شربت دایمیتکون و شربت دومپریدون با پودر امپرازوال داده شربتها رو میدم ولی اون پودر رو هرکار کردم نخورده با اب قاطی کردم بالا اورد با شیرخشکش قاطی کردم نخورد نمیدونم چی کنم الان دو شبه تو خواب سرفه میکنه اب دهن قورت میده یه جوری خیلی ناراحتم خواب ندارم نمیدونم چیکار کنم نوزاد بود رفلاکس داد خوب شد ولی سه ماهگی این دفعه هم بهونه اش یه تیکه پیاز خام شد معده خالی خورد و اینطودی شد 

فقط گوشه چشمی از نگاه خدا برای خوشبختی و سلامتی همه انسان ها کافی ستاین نگاه را هر لحظه از زندگی برایت آرزو می کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چقدر دارو داده کولیک داره یا رفلاکسه؟ بالا میاره چجوری تشخیص دادن رفلاکسه

روز اول بالا اورد بردم دکتر دارو داد بعد شیرش رو کم میدادم بهش خوب بود الانم بالا نیاورده ولی خوب نیست میفهمم خوب نیست 

فقط گوشه چشمی از نگاه خدا برای خوشبختی و سلامتی همه انسان ها کافی ستاین نگاه را هر لحظه از زندگی برایت آرزو می کنم
عزیزم دیروقت تاپیک زدی الان سه شبه مامانا اکثرا خوابن 

خودم که خوابم نمیبره گفتم بیام ببینم کسی تجربه ای داره 😔😔

روز اول بالا اورد بردم دکتر دارو داد بعد شیرش رو کم میدادم بهش خوب بود الانم بالا نیاورده ولی خوب نی ...

اگر مطمئنی رفلاکسه و از مریضی پثل آنقلانزا نیس استفراغش

من بهت یادمیدم اون پودرو چجوری بدی بخوره منم بچم۲سالشه

ببین یکم شهد یا شیره درست کن نصف لیوان آب یا نصف لیوان شکر قاطی کن بزاربجوشه یکی دوقطره هم آب لیمو بچکون توش بعد که حل شدن بزار خنک بشه تو یخچال

هربار اون پودر رو با یک قلشق مرباخوری ازاین شهد حل کن بعد با قاشق بریز دهن دخترت از روشم آب بده بخوره 

من داروهای بچمو توحالت درازکش میدم اگه نشسته نخوره

بعد هم با قطره چکون بهش آب میدم(چون حالتش خوابیدست و راحتتره دارو دادن)

زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌  وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپ‌نزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو.    من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفم‌منظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست
روز اول بالا اورد بردم دکتر دارو داد بعد شیرش رو کم میدادم بهش خوب بود الانم بالا نیاورده ولی خوب نی ...

ببین معمولا یکی دوبار میارن طبیعیه خیلی از دکترا تشخیص اشتباه میدن پسر منم رفلاکس داشت و دکترش انقدر دارو نداد فقط یه قطره داد کولیف خیلی خوب بود بعد که از شیر گرفتمش آروم شد الان از شیر گرفتیش؟ دکتر پسرم یک سال و چهار ماهش بود میگفت از شیر بگیرش ولی من دلم نیومد 

عزیزم رفلاکس باید دم به دقیقه بالا بیاره هااا یعنی هرچی بخوره هی واکنش نشون بده

زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌  وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپ‌نزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو.    من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفم‌منظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست
شیره که خیلی برای دل درد سنگینه 

کی گفته؟بعدم من شیره رو نگفتم این یجور حالت آب قندی طور داره و غلیظ نیس

بعدم استارتر نگفت که بچش دلدرد داره

رفلاکس هم مربوط به معدست نه شکمو دلدرد

و من فقط راه حلی که برای دادن پودر امپرازول داشتمو دادم دیدی که گفتم بعدش آب بده یعنی اون دیگه شیره نیس آب قنده

ایشون میتونه عمل نکنه.ولی من بچم بارفلاکس فوق العاده شدید باهمین روش جواب گرفتم