2777
2789
عنوان

آشپزی برای گلهای فروردین واردیبهشت 89

| مشاهده متن کامل بحث + 7611 بازدید | 63 پست
سلام نرگس جون
موضوع خیلی خوبیه

راستی دخملت خیلی نازه
از طرف من و رسامم ببوسش و براش اسفند دود کن:-)

مامانا پسمر من یه روز غذا می خوره یه روز دیگه ادا در میاره . الان هم بهش سوپ مرغ میدم . گوشت قرمز اصلا نمی خوره ولی سوپ پایه رو مدل زیر در ست می کنم

پیاز + ران یا سینه مرغ + هویچ + سیب زمینی + برنج

بعضی روزها به سوپ پایه کلم بروکلی اضافه می کنم بهضی روزها هم عدس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام سارا جون خوش اومدی.شما لطف داری ممنونم. راستی حتما توی کلوپ ما هم بیا.

منم الان توی سوپ نازنین زهرا خیلی چیزای مختلف میریزم از جمله عدس وماش وجو پرک وکلم بروکلی وشلغم کدو حلوایی وجعفری وگشنیز البته هر دفعه چند تا از اینارو میریزم وسعی میکنم تنوع داشته باشه تا بهتر بخوره.

سرلاک و و بیسکویت مادر هم به عنوان میان وعده .گاهی همراه با سرلاک وبیسکویت مادر باشیر کمی پودر پسته هم میریزم . من معمولا توی سوپش هم یه مقدار پودر بادوم میزنم.
2805
مامانا سلام

روش پخت آش دندونی رو به من می گید ؟

آخه فکر کنم رسامم می خواد دندون دربیاره . دیشب دیدم یک کم لثه پایینش برجسته و سفید شده وروجک .

میگم شاید زودباشه ولی بهتره الان یاد بگیرم و آمادگیش رو داشته باشم تا غافل گیرنم نکنه دیگه
2810