2777
2789
عنوان

سورپرایز شدم با این کار شوهرم

153 بازدید | 39 پست
هفته پیش تولدم بود ، شوهرم میخواست برام گوشی بخره ، اما من گفتم به عینک بیشتر احتیاج دارم ، اخه چند سالی میشه عینکم رو عوض نکردم ، امشب رفتیم واسه انتخاب عینک اون بیشتر از من وسواس داشت واسه یه عینک خوب ، تا بالاخره هر دومون از یکی خوشمون اومد ولی خیلی گرون بود ، اما شوهرم 800هزار تومن بابت عنکم پول داد ، خیلی خوشحال شدم اخه اصلا توقع نداشتم ، همیشه سعی کردم خرج تراشی نکنم و قانع بودم ولی از وقتی سعی کردم براش جذابتر باشم اونم بیشتر بهم توجه میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عینکمو دو روز دیگه بهم میدن ، اخلاقمو بهتر کردم ، لاغر میکنم ، بهش بیشتر عشق میدم ، آرایش میکنم تو خونه ، لباسای مهمونی رو تو خونه میپوشم ، و جلوی خانوادم خیلی ازش تعریف میکنم
مبارکه
🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
2810