2777
2789
عنوان

تاپیک جن و اجنه چرا پرید؟

324 بازدید | 32 پست

چیشد یهو؟ داشتم میخوندمش که پرید 

اونجایی بودم که می‌گفت باهم رفتیم خرید قرار بود هزینه از ما باشه ، کار از اون ولی کار نمی‌کرد 

بقیش چیشد؟ کسی کامل خوندتش؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من همشو خوندم 

چیزیم نداشت برای گزارش زدن ، نمیدونم چرا مردم آنقدر بی فرهنگ شدن . 

خب باور نمی‌کنید نیایید تو تاپیک دیگه چرا گزارش میزنید نامردا

برای حفظ آبروم یه حمد می‌خونید ، خدا خیرتون بده

@نی_نی_یار_پنج    

لطفا رسیدگی کنید

با گزارش های یک سری ادمهای معلوم الحال تاپیک رو نترکونید

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
من همشو خوندم  چیزیم نداشت برای گزارش زدن ، نمیدونم چرا مردم آنقدر بی فرهنگ شدن .  ...

خب اونا فرهنگ ندارن 

نی نی یار چرا بدون دلیل می ترکونه

همیشه برام سواله

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
من همشو خوندم  چیزیم نداشت برای گزارش زدن ، نمیدونم چرا مردم آنقدر بی فرهنگ شدن .  ...

وای خدا تورو برام رسوند😂 بیا بگو بقیش چیشد چرا به خانومه می‌گفت شیطان 

اره توی روضه خانومه اصلا دست به سیاه و سفید نمیزده و توی روز دهم شوهر اسی بهش میگه که دیگه بیخیال این نذر و روضه اینم خیلی پیگیری میکنه که چرا و چیشده شوهره میگه این زن همش منو تنها گیر میاره و بدگویی تورو میکنه و من ازش خیلی میترسم یه جوری نگاه میکنه دائمم به من میگه نگاه کنید به من، بعدم یه خانوم دیگه توی روضه بوده که خیلی خالصانه کمک میکرده یه روز همون لیلا بهش میگه حضرت فاطمه اومده به خوابم گفته بهش بگو از روضه پسر من نره بعد خانومه خیلی تعجب میکنه چون قرار بوده از پس فرداش بره یه جای دیگه روضه و به کسی هم نگفته بوده، بعدش همون روزی ک شوهر اسی میگه دیگه نمیخاد ادامه بدیم شبش همون خانومه که کمک میکرده زنگ میزنه ب اسی و میگه من از فردا نمیام نگاه لیلا خانوم خیلی سنگینه و من ازش میترسم 

میگن اون انسان هایی که مردمک چشمشون خیلی سیاه و بزرگه جنن ..یبار رفتم پیش یک رقیه خان خیلی وقت پیش ت ...

وای من یبار واقعا دیدم ، اگه کسی که اون لحظه کنارم بود تایید نمی‌کرد که اونم دیده فکر میکردم توهمی شدم