2777
2789
عنوان

مامانای شیرازی بیاید دوست بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 33 پست
من سالاد الویه درست کردم

وای نه حوصلم نمیشه 😂 دوساعت تاپیک گشتم خسته شدم دخترمم که درسشو ول نمیکنه دو دقه بیاد ی چی آماده کنه،، همو نون پنیری املتی چیزی میخوریم میره پی کارش 

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃
با اجازتون دوستان😅 شماها که شیرازی هستین میشه بگید دخترای شیراز چجورین؟ نمیگم همه مثل همن ولی هر ...

شیراز دخترای خوشگلی داره (این جمله تو شهرای دیگه خیلی معروفه که میگن شیراز دختراش خوشگلن) 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من کار دارم فعلا میرم . هرکی پایه بود باهم‌دوست باشیم بهم درخواست دوستی بده .

بچه ها تو این دوره زمونه خیلی تنها شدن . اونها هم چندتا دوست داشته باشن براشون بهتره . روابط اجتماعیشونم قوی تر میشه .

الهی...این بنده چه  داند که چه  می‌باید جُست؛ داننده تویی ،هرآنچه دانی ،آن ده...
شیراز دخترای خوشگلی داره (این جمله تو شهرای دیگه خیلی معروفه که میگن شیراز دختراش خوشگلن) 

مثله من؟ 😂 😂 

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃
وای نه حوصلم نمیشه 😂 دوساعت تاپیک گشتم خسته شدم دخترمم که درسشو ول نمیکنه دو دقه بیاد ی چی آماده کن ...

کوکو درست کن با سیب زمینی خام. زود میشه

الهی...این بنده چه  داند که چه  می‌باید جُست؛ داننده تویی ،هرآنچه دانی ،آن ده...
بچه ها من کار دارم فعلا میرم . هرکی پایه بود باهم‌دوست باشیم بهم درخواست دوستی بده . بچه ها تو این ...

من که اینقد کار دارم نمیدونم روزم چطور سپری میشه 😂، 

کوکو درست کن با سیب زمینی خام. زود میشه

موافقم گوشت هم بزنم بهش میشه شامی میزنیم بر بدن🙈

من که اینقد کار دارم نمیدونم روزم چطور سپری میشه 😂، 

خیلی عالیه . من از تنهایی دیگه دارم دق میکنم . حوصله هیچیو ندارم . 

همه جا هم خوب داره هم بد .‌نمیشه درمورد همه دخترا نظر داد . باید ببینی از چه خانواده ایه . تو چه جَو ...

همه جا خوب و بد هست اینو میدونم ولی از لحاظ شوهر داری چجورین؟😂😑

دختره شهر دور و غریب درس خونده و خانوادش تا فهمیدن دوست پسر داره شوهرش دادن.

عزیزدلمممم . میتونی بیای ولی حرفی واسه گفتن با مامانا فکرنکنم داشته باشی . اصلا دغدغه ها عوض میشه بع ...

سلام عزیزم

پسر شما خوب حرف میزنه؟

پسر من آخر بهمن ۹۸ هست

فقط کلمه میگه

همه جا خوب و بد هست اینو میدونم ولی از لحاظ شوهر داری چجورین؟😂😑 دختره شهر دور و غریب درس خونده و ...

خوبن،، عروس خالم شیرازیه خانم خوبیه 5 ساله میشناسمش البته هر کسی فرق داره یکی شیرازیه بهترینه یکیه ی سال ک شد با بچش طلاق میگیره میره رو دل باباش 

همشون که خوشگل نیستن. هر شهری خوشگل داره😂🤭

مثل من😂😂اعتماد به سقف

سلام عزیزم پسر شما خوب حرف میزنه؟ پسر من آخر بهمن ۹۸ هست فقط کلمه میگه

سلام عزیزم بچه بردار شوهر خواهرم 4 سالشه اصلا یه کلمه هم حرف نمیزنه حتی نه مامان میگه نه بابا ولی دکتر بردتش گفته طبیعیه نگران نباش 

2810