2777
2789
تصویر واضحی به نفع امبریو دیده نشده تکرار سونوگرافی بعد از 7 الی 10 روز توصیه میشود اولین بارداریمه شش ماهه ازدواج کردم کسی میتونه بگه تو شرایط من بوده یا نه من نه لک بینی دارم نه تهوع شدید هیچی
زود رفتى سونو ..احتمالا لقاحت دیر بوده عزیزم
هنگامی که دری از خوشبختی به روی ما بسته میشود ، دری دیگر باز می شود ولی ما اغلب چنان به دربسته چشم می دوزیم که درهای باز را نمی بینیم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیزی ننوشت دیگه تو سونوگرافیم از جسم زرده فقط نوشته بود تصویر ساک حاملگی با جایگزینی و واکنش دسیدوال مناسب با قطر 22 دیده شد تصویر واضحی به نفع وجود امبریو ,HR مشاهده نگردید با توجه به سایز ساک حاملگی سونوگرافی کنترل بعد از 7 _10 روز جهت R/O blighted ovum. توصیه میگردد. هر دو تخمدان ابعاد و اکوی طبیعی دارند. توده یا کیست در ادنکس ها دیده نشد. مایع ازاد در لگن مشهود نیست.
توکل به خدا ...میدونم سخته ولى انشالله مشکلى نباشه
هنگامی که دری از خوشبختی به روی ما بسته میشود ، دری دیگر باز می شود ولی ما اغلب چنان به دربسته چشم می دوزیم که درهای باز را نمی بینیم.
نگار جون بهت گفتن کوچیکه واسه من گفته اندازه ساک حاملگیت بزرگه ولی چیزی توش ندیده خواهرم میگفت وقتی جنین نیست که از جفت تغذیه کنه و بزرگ بشه .... خود جفت شروع به بزرگ شدن میکنه نمیدونم چرا اینجوری شده من شهر خودمم نیستم حالا برای سونوی واژینال میگن احتمال سقط هست میترسم برم اینجا هم سونوگرافی خوب نمیشناسم من الان قزوینم
من حاملگى پوچ داشتم ..تا هفته ده صبر کردم هیچى تشکیل نشد ..من لکه بینى داستم از هفته هفت به بعد